Кои серии моментално ги гледате?

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување

Кои серии моментално ги гледате?

• Вкупно гласачи
    117
  • Гласањето е завршено на .
И по 11 години како што владеат шпанските серии по нашиве телевизии ти уште ги немаш научено таквите "трикови"?!Па не е мртва ама тоа не треба да ти го кажам јас,кај и да е ко Феникс ќе се прероди од пепелот:pos2:Ти глеј си само,ќе се врати од мртвите

Oooo па како може така да ја прекинат бе...
Тамам ќе загледаш и крц.

А како што гледам, и “Забранета Љубов“ ја прекинале. Тоа е во ред, од аспект што серијава е километарска, ама па барем нека има пристоен крај.

како мислиш ја прекинале Забранета љубов? Па вчера гледав...

Умре бе, ја покажаа со колата се учука гадно и експлодираше на три пати -.- И телото и го покажаа, и ја закопаа све прописно...Само уште едно педесетина епизоди има серијата не ми е јасно што ќе се дешава без главните улоги (како што разбрав изглеа и машкава главна улога ќе умре)?? Ебати серијата ебати :tapp: Не ја гледам веќе

Јас ја гледам серијата Heroes сега на 22ри треба да почне 3та сезона,а од јануари LOST

Умре бе, ја покажаа со колата се учука гадно и експлодираше на три пати -.- И телото и го покажаа, и ја закопаа све прописно...Само уште едно педесетина епизоди има серијата не ми е јасно што ќе се дешава без главните улоги (како што разбрав изглеа и машкава главна улога ќе умре)?? Ебати серијата ебати :tapp: Не ја гледам веќе

Тогаш ќе бидат заедно во рајот. А што знаеш може и да оживеат - на вакви серии се е можно.
Btw, мајка ми го гледа тоа ср*ње и вика сигурно ќе испадне некако жива зошто без хероината нема смисла филмот.
Правилото е секогаш да има хепиенд, па мора нешто да испадне да завршат тие двајца заедно.:wink:

А сте ја гледале TORCHWOOD ја даваат на ХРТ?... група научници патуваат низ времето, а и во сегашноста доаѓаат луѓе од минатото.....вторник и среда од 1:30 или од 2:00.

Моментално гледам/чекам :

- 90210 - ги изгледав првите 2 епизоди, и ми изгледа ОК
- Heroes - чекам на 22. септември
- How I Met Your Mother - чекам на 22. септември
- Grey's Anatomy - чекам на 25. септември
- Lost - ќе се изначекам до Февруари 2009

Beverly Hills 90210...А од шпанскиве само Tormenta en el Paraiso (или така нешто беше) уште неа да ја доглеам и ветив дека веќе нема шпански серии да глеам...Само не ми е јасно како е возможно главната улога да умре (во сообраќајна несреќа и пепел да се напраи)???????

Ако е шпанска серија вервај не умира главниот лик. Види си на youtube сцени од последната епизода и ќе се изненадиш... :)

:pos2::pos2:Мислам дека ни тогаш нема да верува:pos2:
Он топик денес ги симнав 2 епизода на Три Хил и 3 на 90210 ќе се изнагледам вечер:vozbud:

Свашта...Жими све бујна фантазија имаат овие бог да чува...Не глеам више шпански серииииииииии -.- -.- -.-

House... И кај е и да е треба да почнам The L word

забранета љубов ииии Џим и кога ке фатам серанови :) ама обчно не факам зс е рано а сум у сколо кога имам 4 часа факам :):):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom