Кои серии моментално ги гледате?

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување

Кои серии моментално ги гледате?

• Вкупно гласачи
    117
  • Гласањето е завршено на .
Едно време ја гледав, дури имаше ХТВ2, после некако ја заборајв. Треба да ја слезам

Обавезно да ја слезиш..Веќе 5та сезона иде и је супер ..а и по 180 мега е епизода така да ..ке се изнаглеаш.

Па добро бе луѓе зарем јас сум едини што ја спомнува а со тоа и гледа оваа серија а? :)

two_and_a_half_men_season_one_dvd.jpg

twomen.jpg

Серијава е лудница према мене и кој може да ја глеа нека ја изгледа ...Ја има на нет насекаде ..
Чарли Шин има многу јака улога..
А и тоа мале;кото е комедии ..кај го нашле само :):)

И јас ја гледам оваа , комедии моментално што излегуваат нови епизоди освен оваа ги гледам и How I Met Your Mother , The Big Bang Theory , My Name Is Earl... добри се сите.

:tv: Фрејзер, House, CSI, и ептен се палам на Star Trek (по не знам кој пат ги гледам)
P.S. CSI Las Vegas RULZZZZ!!!:vozbud:

Ова е првпат во мојот живот да слушнам некоја да се пали на Стар Трек ..Хмм кога би можел тоа да го искористам некако.. :)
Но незнам како !!!:)

momentalno kaj mene se gleda : CSI(Miami , Las Vegas) Prison Break , Lost i Mladi Buntovnici ( nekni pocnaja da gi davaat na OBN ) :DDD

Prison break, Ugly Betty, Everybody hates Chris (сега ја почнав, многу е јака) и чат-пат CSI: Las Vegas (ама исклучиво Лас Вегас, заради Грисом, нема лик ко него)

Сите го сакаат рејмонд:pos2:
Луди 70-ти
Вовед во анатомија

Само Grey's Anatomy а кога ќе фатам на Fox Life гледам Desperate Housewives. И секојдневно, со едно око, гледам Никита, сестра ми е збудалена по таа серија.

the class, cosby show, help me help you, men women and dogs, friends, how did i meet your mum
p.s. ako ne gi znaete toa e zatoa sto nemate slovenski programi

Lost, Heroes и Desperate Housewives редовно ги гледам и ги даунлоадирам најновите епизоди. Ugly Betty ја гледам само кога ми е многу досадно, всушност кога не излегуваат нови епизоди од други серии, не ми се игра, не ми се сурфа, за филм немам идеја. И таа ќе ја пуштам :)
Sabrina The Teenage Witch ја даунлоадирав и планирав да ја гледам набрзина, ама сопрев некаде 4 сезона јануари и немам ја чепнано од тогаш. И така :)

od nevklucenite vo anketa ok se:
Scrubs
Battlestar galactica
Frasier
Raymond
Kako sto kje kaze Dzim

taka taka:
Weeds

ne bash:
Nip&Tuck
Andromeda

Моментално ниедна серија зашто не гледам телевизија. Иначем од горе наведените само One Tree Hill имам гледано и мн. ја сакам таа серија. А и Како ќе каже Џим и тоа гледав, ама сега јок.

Ружна Лети на Пинк :pos2::pos2:

prison break...само не знам дали ќе ја даваат на некоја од нашиве телевизии инаку серијата е закон

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom