I
IBIZA SOUND
Гостин
Зошто на останатите доволен ни е еден.
ne veruvam
zenata sekogas e nezasitna,sekogas bara povike i povike

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ne veruvam
zenata sekogas e nezasitna,sekogas bara povike i povike![]()
Мислам дека мислиш на ова >>> http://xhamster.com/movies/102860/vintage_rocco_nurse.html ,се слага со твојот опис на секси фантазија,браво и за Роко а и за сестрата(стварно е страствена!) Обавезно изгледај до крај и после кажи ми што мислиш :hump:Најчестата сексуална фантазија - сега - пардон мора да бидам вулгарна е "дечкото кој ми се допаѓа - како ми го начукува од позади, како полудува од мирисот на мојот лосион за тело со светки, како полудува од мојата кожа нежна на допир и мојата долна облека од Intimissimi. Јас полудувам од тоа колку е страствен во бакнежите и допирите, но колку е нежен кога продира во мене"
Нема што да пишуваат тоа се подразбира дека го сакаат како ние што сакаме со помлади женцки...нормална работа, младо си е младо...![]()
ne veruvam
zenata sekogas e nezasitna,sekogas bara povike i povike![]()
ajde de, ti pa sega preteruvas
Е па не знам дали баш се подразбира, баш тоа би сакал да го слуишнам од понежниот пол поопширноМожеби е малце Оф-топик но нормално е и се разбира во голем број има мажи со помалди девојки, а пак обратно жени со помлади мажи е каде каде поретко ... Па така да ...
тинејчери аус!!! лауфен... Ничт фур киндер!!! кеин, дас ничт!!!хахахахаххахахах добро ти беше ова со заспивањево...абе океј и ја сум тинејџер и со мои врснички праам муабет за такви ствари.. уште не сум напраил некој таков добар муабет со некоја ЖЕНА (за жал)...али ќе биде кад-тад :wink: