Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секс со црнец!~ Безразлика колку малку од нив ќе си го признаат.:jaj:
ја мислам дека колку и да се праат жените љубители на нежното (не викам дека не се) секоја од нив барем малце си размислува за див секс...пример на машина за перење алишта (вклучена, кај директорот у канцеларија на биро, у некое претесно веце и на ред други места и начини
не викам дека вие тука нешо се преправате као многу сте нежни али има некои чим им спомнеш нешто подиво или нешо као садо мазо те праат ретардиран, ваков таков...:baeh:
Как не. За такви нежности фантазираат тинејџерките кои така си го замислуваат сексот, а не пробале (криви се филмојне). Не знам која би сакала инаку да заспие на сред секс. -.-
Од кај сеа ова? :nesvest:
Никогаш ама никогаш не сум помислила на секс со црнец, дури и кога би ми испаднала прилика, не би пробала. Со толкав ташак не фала.![]()
Има и постари шо го делат тинејџерското мислење... верувајКак не. За такви нежности фантазираат тинејџерките кои така си го замислуваат сексот, а не пробале (криви се филмојне). Не знам која би сакала инаку да заспие на сред секс. -.-
Има и постари шо го делат тинејџерското мислење... верувајA има и тинејџерки шо експериментираат и то како!
![]()
Не станува збор за големина само. Ова по принцип кога ќе се спонеат црни луѓе асоцира на голем ташак? хехе!
Зборот ми беше дека црната кожа делува некако посекси, шознам, само малце грубо се изразив јас. Ама еве пример: овие фудбалериве од Нигерија шо се моткаа низ државава секој ден ги глеавме со различни девојки, се додека едниот не умре од некоја си болест!
А и кај машките е така, еве нема некој шо не би се зинал на убава Бразлика или нешто од понасевер низ јужна америка, да не речам шо има таква темно кафена кожичка! хехе:smir: