Koи се србоманите во СДСМ?

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Tochno...od tamu...a ja menuva vistinata?

.

Ти кажи ми:

Nishto ne mozhe pojasno da svedochi za otrovnata ideologija na Makedonstvoto i za nejzinoto kreiranje od strana na povisoki geostrategijski instanci od ovoj navidum trivijalen razgovor. Nitu mozhe neshto definitivno da se tvrdi vo prilog kon razjasnuvanje na etnicitetot na "makedonskiot narod".Preku 200 godini istorijata na Helenizmot pretstavuva najiscrpno obrabotena stranica od Evropskata istorija.NISHTO ne mozhe dosega da posluzhi kako argument deka Antichkite Makednosi bea neshto drugo osven ogranok na Helenskiot narod.

Osnovnata teza e deka "Makedoncite" vsushnost se Srbi koi podlegnale na 100-150 godini propagiranje na psevdoetnicki kauzi,koi se kristaliziraa vo novomakedonska svest definitivno vo 40 i 50-tite godini od 20 vek a pred toa bile samo romanticarska fikcija na odreden broj intelektualci-voobicaeno so Bugarsko edukativno pedigre.

Prashanje e-dali "Vistinskite Srbi" treba da go potegaat prashanjeto na etnicitetot na "Makedoncite" koga toa bi mozhelo da dovede do antagonizam pomegju "niv" i "nas".Najverojatno deka sekoja postapka na gruba apologija ke dovede do negativni reakcii-no sigurno e deka vo otsastvo na najjakiot argument,Bugarskiot faktor ke nadvladee-so site posledici koi mozhat da se zamislat sprema Srbite i nivnoto istorijsko nasledstvo vo Stara Srbija.

---------

Ајде да видиме толеранцијата до каде ќе ја злоупотребиш!

zaludno barash prosrpski zhici vo mene

Незнам како се нарекува твојата болест...ама сериозно ти треба психијатар...

samoubicajd2.jpg

Ти кажи ми:

Ајде да видиме толеранцијата до каде ќе ја злоупотребиш!

Ke ti kazham koga kje se odnesuvash troa popristojno vo tvoite kontra postiranja a se dodeka se odnesuvash na naduen partiski chlen kje odbijam odgovor.Sea za sea ova tvoevo kje go svatam kako zakana mesto kako replika shto e mnogu nisko a ve mislev vas od VEMERO troa od troa popametni...ama vo zabluda sum bil.

Незнам како се нарекува твојата болест...ама сериозно ти треба психијатар...

samoubicajd2.jpg

Po kojznae koj pat...toj avatar e rezultat na neshto kontra nickot na vancevtodor koj i te kako se vlazhni na Srpska propaganda.

P.S. Shto se bunish ti...ionaka si Pakistanec...neli beshe ti odgovoren za proshetkata na Princot i Princezata od Pakistan?

Ете ја и Соња5 напомош.

Иначе текстот на Месијата оригинално потекнува од овој форум:

STARA SRBIJA FORUM/OLD SERBIA FORUM
[FONT=Verdana,Arial,Halvetica]Dobro dosli u Stara Srbija Forum.Ovaj Forum je otvoren da iznesete svoje ideje u vezu Stare Srbije ( originalno ime danasnje Republike Makedonije )//Welcome to Old Serbia Forum.This Forum has been created so the viewers can express their opinions in regards to Old Serbia ( the original name of present Republic of Macedonia ).No cursing please.Sajt Stara Srbija je u fazi konstrukcije/The Stara Srbija Site is under construction.[/FONT]

Треба ли уште ...???

toj avatar e rezultat na
...твоите перверзни мечти и фантазии, како те трти чика Дража додека во позадина ви свири „од тополе од тополе“, бе лингурче србоманско...лингури бевте, лингури си останавте...или ко старата узречица „мртов четник у брада да го ебам“...

Најтрагичното е тоа што додека вие тука покажувате некаква си српштина, србинките масовно одат на кецање, каде на друго место ако не во Хрватска...после толку ратовање, сестра ти да ја ебе усташ е...срцепарателно...за тебе. За мене, сеир.

Po kojznae koj pat...toj avatar e rezultat na neshto kontra nickot na vancevtodor koj i te kako se vlazhni na Srpska propaganda.

Sigurno i registracijata ti e od ista prichina.Zadolzen si da ja otkriesh "bugarshtinata".:pos2::pos2:

Регистриран 28-07-2008 Вкупно одговори 190
Регистриран 07-07-08 Вкупно одговори 1,565

Sigurno i registracijata ti e od ista prichina.Zadolzen si da ja otkriesh "bugarshtinata".:pos2::pos2:

Регистриран 28-07-2008 Вкупно одговори 190
Регистриран 07-07-08 Вкупно одговори 1,565

Lechi si gi kompleksite lechi si gi.

I pak kje te prasham...kaj naogjash prosrpska zhica vo SDSM?

Lechi si gi kompleksite lechi si gi.

I pak kje te prasham...kaj naogjash prosrpska zhica vo SDSM?

Jas za tri i kusur godini chlenuvanje na forumov imam okolu 500 posta, ti za chetiri meseci imash tripati poveke-shto lechish kompleksi ?? ili zivci po kumanovski.
Kaj naodjam prospska zica ??? Da me prashash kade ne naodjam ke napishev ,netreba mnogu vreme a vaka teba da te prestasam u broj na postovi.Mnogu vreme a mene nikoj ne me finasira.

Ете ја и Соња5 напомош.

Иначе текстот на Месијата оригинално потекнува од овој форум:

STARA SRBIJA FORUM/OLD SERBIA FORUM
[FONT=Verdana,Arial,Halvetica]Dobro dosli u Stara Srbija Forum.Ovaj Forum je otvoren da iznesete svoje ideje u vezu Stare Srbije ( originalno ime danasnje Republike Makedonije )//Welcome to Old Serbia Forum.This Forum has been created so the viewers can express their opinions in regards to Old Serbia ( the original name of present Republic of Macedonia ).No cursing please.Sajt Stara Srbija je u fazi konstrukcije/The Stara Srbija Site is under construction.[/FONT]

Треба ли уште ...???
Играјте деца Жикино коло,Жика ве ради у дупе голо...нали така одеше таа?

P.S. Shto se bunish ti...ionaka si Pakistanec...neli beshe ti odgovoren za proshetkata na Princot i Princezata od Pakistan?

pak ke te prasam ednas te prasav ama ne odgovori sto gledas vo nikot vancevtodor??? obrazlozi da vidam dali si vo zabluda. so sto te provocira nickot vancevtodor?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom