Кои се најголеми сеирџии?

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување

кои се најголеми сеирџии

• Вкупно гласачи
    38
Macedalien напиша:
Gizo напиша:
да бе затоа водам :D :lol: :lol:

Да бе - и јас затоа водам :lol: :lol: :lol: :twisted:

мацедалиен ја мести анкетата :twisted: :twisted: врати како што беше, ке ти се налутам, ми украде три поштено стекнати гласа

Ne e fer da si pravi koj sto saka so topikov. :x Eve i jas glasav za Gizo a nikade ne stoi mojot glas.treba da se ponisti glasanjeto posto e neregularno :evil:

И јас гласав за Гижо. Маcedalien како Бучковски си :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

еве јас за Гижо комшијата гласав и ми стои гласот :lol: И ќе стои се додека не го преместат Гижо со тој што нема ниту еден глас :wink: :lol: :lol:

Мацедалиен нека ти ги гласовите, ке те победам и вака :D

Ajde ajde - namestiv kako sto treba da bide :twisted: . Ne me mesajte so Buckovski please :evil:

ахамм...не бил до толку!!!
како не?!?! сега мојот глас отиде кај Мацедалиен...затоа правдата не е задоволена до крај :lol:

Што? Мене ме немало на почетокот на топиков?!
Е Гижо, за ова ќе ти се реванширам дупло од Вегас!
Утре барај го топикот за тебе тука... :twisted:

Acid напиша:
Што? Мене ме немало на почетокот на топиков?!
Е Гижо, за ова ќе ти се реванширам дупло од Вегас!
Утре барај го топикот за тебе тука... :twisted:

:D :D :D

тебе те немаше оддамна на кајгана, и те изумив, ама одма те ставија

macedalien izgleda si zabegal u pogreshni temi ovde bash za ucenje nema kako mi se cini mene :) pa ... (ili mozebi ucish da facash seir na nekoj lol :P) ...a za ucenje pa ubavo ti kazaa se uci na ucilista fakulteti (so kniga u race) ... moze i so na PC ama ne po forumi ...
Barem po mene pa sto znam :)

[dadox напиша:
]macedalien izgleda si zabegal u pogreshni temi ovde bash za ucenje nema kako mi se cini mene :) pa ... (ili mozebi ucish da facash seir na nekoj lol :P) ...a za ucenje pa ubavo ti kazaa se uci na ucilista fakulteti (so kniga u race) ... moze i so na PC ama ne po forumi ...
Barem po mene pa sto znam :)

Е па ако според тебе си гледаш - збори за тебе. Лично многу работи научив откако станав член на Кајгана и немам намера да ти објаснувам што, како и од кого. Секој има некоја цел со доаѓањето на форумот и дури има некој којшто ми аргументира и го побива моето мислење со факти и ми укажува на некои неправилности или клишеа - ме научува на нешто.

Штета што си го сфатил школото и факултетот како ексклузивитет за проток на информации и образование : дали тоа значи дека капацитетот ти е толку или немаш намера да учиш и понатака оти, колку што знам јас а и другите ќе ти потврдат, Човекот се учи на грешките, го учат други, поднаучува нешто на факс (лично го поминав тој стадиум и сега сум на специјалистички) и сето тоа додека е жив.

АЈ поздрав и научи што е учење па ќе дискутираме покасно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom