Mitsubishi произведувал мотори за автомобили и авиони како и цели авиони и делови за истите, од ~1910 па натаму.
Исто како и BMW.
Земи прочитај малце.
Mitsubishi сега за кола го сметаш????

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mitsubishi произведувал мотори за автомобили и авиони како и цели авиони и делови за истите, од ~1910 па натаму.
Исто како и BMW.
Земи прочитај малце.
Море ут ој легни си!!!Mitsubishi сега за кола го сметаш????![]()
Како бе пријателе Мицубиши не била кола? Не дека имам некој посебен афинитет кон оваа марка ама Аутлендер, Пајеро, Л200, Лансер ...Mitsubishi сега за кола го сметаш????![]()
Mitsubishi сега за кола го сметаш????![]()
Море ут ој легни си!!!
Значи поим да се нема и да се трескаат глупости е најтрагично. Ама млад си ке научиш!
Кажи им го тоа на таа толпа граѓани во државата што возат БМВ. Ти толку си излегол во град за да видиш колку се вози БМВ![]()
Кажи им го тоа на таа толпа граѓани во државата што возат БМВ. Ти толку си излегол во град за да видиш колку се вози БМВ![]()
Нека ти притреба дел па гледај да не го најдеш на бакланов.Незнам шо се фатиле за бмв ама сигурен сум дека 100 пати поарни се lexus, infiniti, acura. Секако за тој шо ги знај коливе .
Ако имам пари да ги купам сигурно че имам и дел да си порачам... од мерцедес или бмв 2010-11 да не се евтини деловите?Нека ти притреба дел па гледај да не го најдеш на бакланов.
Не се,ама тие се европски производители,а овие се јапонски и не се многу застапени во европа.Ако имам пари да ги купам сигурно че имам и дел да си порачам... од мерцедес или бмв 2010-11 да не се евтини деловите?