Кои игри би ги купиле ОРИГИНАЛ?

Cataclysmlogo.png
- Играм од многу одамна , ама ми е смачено на приватни сервери . Е сега што немам услови за да играм на оригиналот ... :D

DRAGON AGE:ORIGINS HELL YEAH
BEST RPG GAME OF ALL TIMES.
И двојката не е лоша ама првиов дел е легендарен.

Command and conquer Generals, продолжението Zero Hour и Red alert 2.

Од игрите во трето лице... само следниве:

Prince of Persia со сите продолженија
Cold fear

Би ги купил и би ги чувал да не речам доживотно. Хех, интересно ќе биди кога ќе ги играм по 20 години...:vozbud:

Lotro и HoN ги имам купено ( имам купено акаунт ). Dota 2 ќе ја купим у моментот кога ќе биде достапна. И Might and Magic Heroes 6 ако го поправат глупиот bug со mouse lag... у моментот кога ќе го поправат тоа - одма купувам.

Dota 2 исто, само што ќе биде достапна за pre-order. Се од valve имам оригинал.

Crash Bandicoot - Playstation, од 1 па до крај. The game that made my childhood. :D
И секако многу добра приказна.
Оваа,Hearts of Iron 2,minecraft,BF3 (само ради MP),Rise of Nations и уште 5-6 игри кои не ми текнуваат во ова доба.

Нелогично е прашањево, нормално е сите игри што ги играш да си ги купуваш. И така јас правам, се што ми е доволно ефтино и сакам да го играм го купувам. Тоа што е скапо нит го купувам нит го играм.

Подобро прашање би било „Која игра би ја играле со години“ или „Која ви е најмила игра“ или „Ако влезите во продавница кои игри би ги купиле први“ за да не биди ставено во контекст на оригинали и пиратерија.

ja site igri od Blizzard gi kupuvam, samo se nerviram za diablo 3 nikade nema koga ke izleze makar i priblizen datum

Некаде за во Март најавија официјално пуштање ако не се лажам.

Уште нема официјален датум, близард велат дека ке ја пуштат кога ке е готова, а датум тие за сите експанзии на WoW i Starcraft 2 кажуваа еден до два месеци пред да излези.

Иначе оргинал би ја купил Diablo 3 , и Battlefield 3 кога ке земам појако конфигурација :), а ги имам WoW сите експанзии купено.

gi igram site igri na blizzard ali diablo ja cekam mnogu a i plus zatoa sto ke bide so vistinski pari aukcijata koi sto parite ke ti idat na batlenet akauntot i ke mozes da si kupuvas od blizzard kako na primer gamecard, novata expanzija za wow padarian id r, ili ako sakas da si gi prefrlis parite na karticka odnosno na paypal,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom