Кои филмови и серии ќе ви останат во душа?

• Креатор на темата Креатор на темата ScArFaCe_K4
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 4 66,7%
  • .

Гласови: 2 33,3%

• Вкупно гласачи
    6
  • Гласањето е завршено на .
-Кога ке се вратат штрковите. (Серија)
-HITMAN (Филм)
-Swordfish (Филм)
-2 Fast 2 Furious (Филм)
-Prime (Филм)
-The Game (Филм)
-HACKERS (Филм)

-Rane (Филм)
-Friends (Серија)
-Matrix (Филм )
-The day after tomorow (Филм)

Сакам да споделам со останатите форумџии нешто што кај мене остави голем впечаток. Постов го пишувам овде пошто стварно немав идеја кај да го пишам ( Ако има потреба, нека биде преместен ). Не е ни филм, не е ни серија. Станува збор за краткометражно филмче e направено од Tim Burton во далечната 1982. Користена е stop-motion анимација, односно слика по слика е правено. Едноставно докажува дека Tim Burton e гение. Ако обожавате филмови како Sleepy Hollow, и не знам кој друг да го напоменам, одвоете пет минути од вашето драгоцено време и уживајте. Првпат кога го гледав, не бев ама ич концентриран, морав да му се навратам по некое време за да сватам колку само е добро. Уживајте!
Tim Burton's Vincent
http://youtube.com/watch?v=oquj8g6IJLM

Од филмови Маската на Зоро, Порака во шише, Freaky Friday итн. има и други но кога ќе ми текне ќе ги допишам, а од серии One tree hill, O.C., Charmed i Friends.

- Tropical Heat, лик ко Nick Slaughter не се ствара два пати, ни на филмско платно.
- Top Cat, ил на нашки Тошо Мачорот, и неговата верна дружина, вклучувајќи го и полицаецот Добромир :)

- Dumb & Dumber, најдобра комедија на сите времиња.
- Сенки, „А како ќе живееш ти без мене?!“ (ако до крајот на животот не ја запознаам во живо Весна Станојевска, ќе се каам што не ја искористив приликата во средината на декември 2007)

friends (Serija)

lord of the rings...i get rich or die tryin' so 50 cent...stvarno dobar film

The Simpsons
Fight Club
Snatch
The Perfect Storm
Deuce Bigalow

има многу ако почнам :)

braveheart.jpg

eve go mojot omilen film se nadevam ke go prepoznaete

SCARFACE,GODFATHER,HARD CORPS,KOGA ORLITE NAPAGAAT,SWAT,SITE CSI,TIM OD SONISTATA I DR.............

:helou: SCARFACE,GODFATHER,HARD CORPS,KOGA ORLITE NAPAGAAT,SWAT,SITE CSI,TIM OD SONISTATA I DR.............

Серии Prison Break сезона 1 :), Prison Break сезона 2 :), Prison Break сезона 3 :), толку се засега ,

а филмови најгоре е City of Angeles па следуваат:

Meet Joe Black, Armagedon, Gladijator

- Tropical Heat, лик ко Nick Slaughter не се ствара два пати, ни на филмско платно.
- Top Cat, ил на нашки Тошо Мачорот, и неговата верна дружина, вклучувајќи го и полицаецот Добромир :)

- Dumb & Dumber, најдобра комедија на сите времиња.
- Сенки, „А како ќе живееш ти без мене?!“ (ако до крајот на животот не ја запознаам во живо Весна Станојевска, ќе се каам што не ја искористив приликата во средината на декември 2007)

апсолутно се согласувам ник слотер ми беше идол едно време , dumb and dumber се е кажано во твојот пост ,
mad max сите делови , the good , the bad and the ugly ,кик боксер , терминатор ,friday .....

серии - friends, дефинитивно
Alo,Alo-класика
only fools and horses - исто класика

csi vegas - (го обожувам грисом - каков лик!!!)
стар трек војаџер - жан лук пикард - the one and only!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom