Ballistite se navivacka grupa na Shkendija od Tetovo...Formirana 1993 god..i se registrirani vo tetovskiot osnoven sud..kako navivakcka organizacija ...Ima svoe sediste,rakovodstvo...pretsedatel...Celta na Ballistite e davanje podrska na fudbalskiot klub Shkendija od Tetovo..Dosega nema registrirano nitu eden incident od Ballistite i nikoj od nasite clenovi ne e uapsen...Nasata navivacka grupa ima podrska i od MVR..taka sto na sekoi sredbi na gosti i doma imame policiska pridruzba..
Tocna ti e konstatacijata deka ballistite go prodale Gzot na Germancite i Italiancite za Etnicka Albanija no ima i drug fakt deka toest deka bile Dvocevki gzot na Germancite a k**** na makedoncite (kako tebe) i albancite sto ne sorabotuvale so niv ...Znaci im se isplatelo Gzot
Vtoro- toest za navivackata grupa Ballisti ,jas sum dal samo fakti a ti nemoj da se ljutis sega zs sme najdobri
Treto- Toa deka si bil na nasi pateki odlicno za tebe zs si ucel nekoji mesta sto porano samo vo son si gi videl toest Popova Sapka ili tetovsko Kale, si gi setal vo vreme na vojnata ama sega ne mozes zs se plasis od toa sto si go napravil.
Cetvrto za strelackata eskadrila ono ovo, se gleda deka deka si isplasen i koga slusas nesto albansko...Moeto e navivacko
Peto - mojata cel sto sum na forum e zapoznavanje i druzenje drugi nacionalnosti,kulturi zafrkancija i ucenje nesto sto ne znaam..i
Sesto, kako posledno ako imas nesto licno so mene mozes da mi pobaras broj na pm i ke normalno ke si se cueme ,ke se dogovorime i ke se najdeme pa posle samo edniot od nas ke pisuva na forumov a na drugiot epitaf ke mu pisuvaat.
Respect fore all good people.