Кого зафркнавте денес

• Креатор на темата Креатор на темата John Galt
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Ајде расправајте некои случки кого и како сте сјебале на 1ви април :)

Ја синоќа на едно девојче пола саат ја зезав на мсн дека ја сакам и слично, и кога ми поверува ја дупнав :)
Потоа повторно почнав со истото, велејќи дека овој пат не е шега, и кога ми поверува и овој пат уше еднаш ја дупнав :icon_lol:

3 пат немаше:)

Јас на еден другар му викам абе разбрав некои работи за тебе ми дадоа и докази, неможев да верувам дека такво нешто си направил го мотав нешто околу пола саат и после му викам те ставам на блок и те бришам од листа и нејќам повеќе контакти со тебе. И вој ми вика абе што ти кажаа точно и кој и тогаш му ја спизнав абе Априлили
После тоа на еден школски шо има двојка социологија и требаше да поправа денеска му викам абе социологија умрела, го вртам му викам видов на плаката досега бев испаднат немораш да учиш ќе губиме час и овој ми вика а јас таман сакав да зиам да да доучам и уште ми ја праи фала да не учам за џабе. И по едно 15 минути пак му пишувам и му ја правам абе знаеш што ми вика што е па сеа. Му викам абе Априлили жива и здрава си е жената зимај да учиш:vozbud:

Јас тука на форумов во темата дека не признале и нашколо на професоркава и ја правам професорке мокри ви се фармерките и оваа се гледа и цел клас паѓа од смеа :pos:

На професорката по математика и викам професорке сите ние за вас душа даваме
и после таа се смее кога јас едно време и викам априлилили.Сите се изгазија од смеење

Ниту зафркнав некого, едноставно сега ми текна дека сме биле први април...:toe:

Пошто бев станат во 1 после полноќ, ми беше досадно и немаше шо да правам до 7, и ја разбудив баба ми во 3 вечерта, и реков сум повратил и лошо ми е.Ја пратив да ми свари чај, стана жената, се изми лице и и реков апри ли ли ли:pos:

Исто и Др.-АГАН го зафркнав, му реков дека му ја направив психоанализата, тој се возбуди ама за брзо го седнав на газ:)

Не знам зошто, ама мене шегите за први април ми се многу глупави и проѕирни, ретко кој прави добра фора. Јас не правам никакви фори, пошто стварно ми е тапа.:)

Колку се глупави и неиновативни шегиве значи :tapp:

Ретко кого можеш да превариш за 1 април. Сите знаат.

Не знам зашто ама мене шегите за први април ми се многу глупави и проѕирни, ретко кој прави добра фора. Јас не правам никакви фори пошто стварно ми е тапа.:)

Едина добра фора што сум ја видел била лани со Кајгана весникот.Цел ден голем дел од нас беа во дилема дали е вистина или не:)

Една пријателка ја дупчев сабајлево демек на работа платите ќе им ги намалувале, и типката вика „како шо од кај разбра“ и викам „иам ја извори“ и типкава поверува и кажала на колешките и и пишувам по 5 минути „априлилилили иста ти е платата“. :pos: :pos:

Денес се изнаслушав неколку стварно бедни обиди за шеги, ама имаше и стварно интересни.

Никако бидејки не се ни обидов излитени се веке првоаприлските шеги:toe:

на другар на сред час му викам: леле колку си паметен,блазе си ти. и тој радосен горд на себе, го дупнав. по земја сите ( ја му реков дека е паметен а денес е 1 април, се зеза, значи тој во права смисла е .....:tapp:) :pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom