Кого би сакале да легнете од форумов?

Статус
Затворена за нови мислења.
Mandrak напиша:
Од волку легачи, никој никого нема да легне:pos::pos::pos:
па и ја мислам, сите сме врзани, изглеа вовче ќе праиме.
Ko у вицот со вовчето педери...На кој му е најубао?
На вториот. зашто?
Па го ебат, го ебе првиот и му го дрка.

абе све мене ќе ме легнуете.. бар едно женско да најдеше да ме легне :(

Офчар напиша:
абе све мене ќе ме легнуете.. бар едно женско да најдеше да ме легне :(

ја ке те легнев пеер...ама многу ред се редат...сумлива ми стана пеер ситуацијава...:raz:

Allita напиша:
ја ке те легнев пеер...ама многу ред се редат...сумлива ми стана пеер ситуацијава...:raz:

КАСНО ПАЛИШ..

отидов јабана..

ЗБОГУМ ЖЕНСКИ РОДЕ!!!

офчар, не се откажувај толку лесно де. еве ја ќе се откажам, ќе и го дадам моето бројче на алита ако немаш против?

gOJDO напиша:
офчар, не се откажувај толку лесно де. еве ја ќе се откажам, ќе и го дадам моето бројче на алита ако немаш против?

рамно ми е сеа :( ќе те замени некој друг.. ене ги, ред се редат..

А да го викнеме "батко Маце" да те замени тебе, ем волкот сит ем офците на број?

Јас би ги легнал сите што сакаат да ги легнам!
Ништо на сила

Целава тема некако ми мириса н групњак во кој и јас сигурно би си нашол некои партнерки за меѓусебно сексуално задоволување. Жал ми е што неможам да кажам имиња пошто не ги познавам толку добро сите кајганаџики.

budaletinka напиша:
BI GI LEGNAL I GI LEGNUVAM SITE KOI NE SE GRDI. A TAKVI SE 3, MOZE 4 NA OVOJ FORUM. STATISTICKI E DOKAZANO OD DOLGOGODISNI ISTRAZUVANJA PO FORUMI I CETOVI

Батка, пази како се одразуваш. Јас примерно изопште не сум грд, а ако пробаш да ме легнеш, ќе си останеш без јајци.

Се ми стои „гушкањето” го замени „легнувањето”.
Кој вели дека љубовта ја измислиле комунистите.
Од кога Офчарот го измисли гушкањето, ево гледам поечко од 10 дена никој не добил желба за легнување.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom