Не го правете човекот самобендисан, не е толку Нарцис. Овој одговор се однесува на прашањето кого би легнала...ај нема да ја спомнам, самата си знае...btw, Анчи, еве ти одговорAcid напиша:Acid.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не го правете човекот самобендисан, не е толку Нарцис. Овој одговор се однесува на прашањето кого би легнала...ај нема да ја спомнам, самата си знае...btw, Анчи, еве ти одговорAcid напиша:Acid.
Toreador напиша:Site clenovi! :devil3: :devil3: :devil3:
![]()
![]()
![]()
![]()
Oti epten ste srcki :wink:
Еве, Торчо сака да проба уште една тројка. :se_ molamToreador напиша:Ofcar ke te legne tebea ja ke go legnam nego
![]()
![]()
![]()
hahhaha...ja otkrivme AmerikaMandrak напиша:Не го правете човекот самобендисан, не е толку Нарцис. Овој одговор се однесува на прашањето кого би легнала...ај нема да ја спомнам, самата си знае...btw, Анчи, еве ти одговор![]()
....imeto uste ne go cuFmeMandrak напиша:Не би легнал ниедна...а љубов би водел со една!
Thief напиша:Со сите женски! Немам предрасуди јас, само тие што се полични ќе бидат први на списокот, а тиа поружните ќе видам дали ќе можам некако да ги „угурам” у распоред понатаму.![]()
Anchi напиша:Mandrak напиша:Не би легнал ниедна...а љубов би водел со една!
....imeto uste ne go cuFmeUste toa da go otkrime...i gotovo
![]()
Mandrak напиша:Ок, sagaqua!