Кого би сакале да легнете од форумов?

Статус
Затворена за нови мислења.
Allita напиша:
ти мене а....:pos: ...срам да ти е...:pos: да те прочита мажот ми ке те леже тој тебе ...:pos:
abe bez mazi igrame ej nemoj sea taka :pos: :pos: ke bide krvovi po forumov ova ja samo onaka fantazija neispolneta :pos: :hump:
ps mazti netreba da znae

Allita напиша:
ти мене а....:pos: ...срам да ти е...:pos: да те прочита мажот ми ке те леже тој тебе ...:pos:

АБЕ ОВАА БИЛА МАЖЕНА:pop: АМА НЕМА ВРСКА ВАЉДА СЕУШТЕ СЕ:hump:

dajdo напиша:
abe bez mazi igrame ej nemoj sea taka :pos: :pos: ke bide krvovi po forumov ova ja samo onaka fantazija neispolneta :pos: :hump:
ps mazti netreba da znae

:pos: па го чита форумов....пази што фантазии имаш...:pos:

ne sea seriozno imam edna devojka ama nemozam da i go kazam imeto sram mi e !!!!!

Пих, пих. Групњак. На Алита маж и со палица пред врата. :hump: Прво он ќе ве пробуе, па после ќе ве питам дал ќе може да лежите нешто.

Е не би кажаја дека ке биде такој,уствари ја несам за групњак уопште ако не е сас две женски :)

Искрено...најискрено
сите девојки (мали,големи,стари,млади,грди и убај,наеднаш или една по една) За мене не постојат грди девојки,само пребирливи дечковци ;)

Mandrak напиша:
Не би легнал ниедна...а љубов би водел со една!
hahahhaaha....ubavo ti kaza Aceva.Iminja kumanovac..iminja cekamo:)Ne si valjda kukavica:pos: A i ako si kazes..mozda polsno ke si i dobies(nesto:hump: ):pos: :baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom