Кого би сакале да легнете од форумов?

Статус
Затворена за нови мислења.
уствари шо ми вадите вакви фамилијарни афери. арно си реков дека никого не легнуем..

Прво демек не ти е страва од Слак, па после си рече "Море дај да не се заебаам" и се извади у 90-та минута! :)

абе, јас како 17 годишен одма мењам категорија! од 15 до 20 сега, а? Баш ми е криво за маринчето и годесот....ама има време....

A be ne sum jas tolku los a baska na reanimacija shansite ti se 50-50 a toa se dosta visoki shansi!

да бе 50-50 ти сакаш она нејке шо да ти расправам:pos:

Dimitarc напиша:
абе, јас како 17 годишен одма мењам категорија! од 15 до 20 сега, а? Баш ми е криво за маринчето и годесот....ама има време....
hahahahaha...abe malecko...non stop menjas kategorija...ama nekako ne ti ide rabotava a?:pos: Ni oni ne se pak u tvojata kategorij a?
Jbga...i samiot kaza...povece sreca sledniot pat:)Samo sto ti za sekoja naredna godina...zgolemi ja granicata za po 2-3 godini:pos:...taka ke "ulovis" povece "ribi ":pos: :baeh:

горната граница ли да ја зголемувам?

Dimitarc напиша:
горната граница ли да ја зголемувам?
epa sea...ako sakas da te obvinat za pedofilija..namali si ja i dolnata granica:)Se salam.Pa na gornata mislev...taka ke imas pogolem izbor:pos: :pos: :pos:

Да, исто како и повеќе одбивања....ама се дешава и нека да ме влечат девојки во вц кој се надвор од горната граница......ете, имам и сведоци од форумот за тоа

п.с. Знам, се фалам и горд сум на тоа!

Мистичен напиша:
Глеам Самара се мести нешто, али онака, неприметно! :)
hahahha...opasni se malechkive ej:)Ama dime nema nisto protiv neli?:pos:

остајте го девојчето бе, ај ем веј аут оф хр лиг.....башка има дечко...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom