Кога жената е најубава?

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Лејди Сатори напиша:
Мислам дека нема друга ваква тема...:helou:
Прашањето е и за мажите и за жените, кога мислите дека една жена е најубава...најпривлечна, најсензуална...?

Според мене додека се спрема за излегување, додека е полуоблечна и е неверојатно прецизна и внимателна додека се шминка...прекрасно. :)
Од прва грешиш...
Знаеш кога е најубава?!кога ќе ја видам во розеви пантолони,бела блуза со некаков натпис,бели пума патики,косата фатена,и без шминка...ме убива таквата комбинација:smir:

JASMIN напиша:
Кога ќе добие:):)

Кога сме полни со емоции и чувства, било какви, сите сме убави оти тие не’ обојуваат.

...eeeeeeeee da pogotovo togash koa ke dobie...abe ne zezaj ziti sfeee...:tv:

koga e napalena oti togas ednostavno lebdi i nejziniot priroden miris isparuva od nejzinata koza, sveti vo liceto i ima nasmevka na usnite... pa najubav detal od setoa toa e uste da bide ludo zaljubena... toa e najubava kombinacija za ubavinata na edna zena

Ljupco напиша:
...eeeeeeeee da pogotovo togash koa ke dobie...abe ne zezaj ziti sfeee...:tv:

Не зафркавај, многу среќен момент е тоа, полн со емоции:smir:

JASMIN напиша:
Не зафркавај, многу среќен момент е тоа, полн со емоции:smir:

...e da ama kakvi emocii e prashanjeto sega...inache stoznam pokraj togash koa se trudni zenite najboje mi izgledaat koa se goli...taka barem ja mislam...koa ke se soblechat i onoj pogled ko jagnence pred kolenje naiven i zalutan i vozbudliv...ofofof-leleleeeeeeeeeeeeee...hahahaaaaa

Колку само не поштуем шминка.......ни за у град!!!

Кога е исполнета и во баланс со самата себе.

жената е најубава кога ке стане од спиење и кога заведува:smir:

Кога е среќна и насмеана.

koga e srekno vljubena ( i dobro naspana :))

Знаете кога?Кога ја гледаат заљубени машки очи!Тогаш во неговите очи таа е најубава...:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom