Кога жената е најубава?

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Најубава е кога е природна БЕз шминка без ништо природата што и дала тоа.Според мене најубава.

Мене ми е најубава секогаш. И кога ќе стане од спиење, и кога има подочњаци до земјата, и кога е нашминака и суредена...Секогаш ми е најубава. Зборувам за женска ми :)

Po mene najubava e koga ke go fatis momentot dodeka spie, taman koga ke gi otvori ocite prvoto nesto sto ke go vidi e da e tvoeto lice i tvojata nasmevka. Mislam po mene taa reakcia za mene e najubava, znaci nemora da e pozitivna ili negativna ama vo toj moment za mene e najubava.

...koa e trudna, zenata e najubava togash...

Кога е природна, кога се смее...
Кога е заљубена.

Zenata e najubava koga ke se soblece gola i ti ke ja ebesh e togash zenata e najubava:salut:

Zenata e najubava koga ke se soblece gola i ti ke sakash da ja ebesh e togash zenata e najubava.Ama ne nekoja grozna zena tuku ubava zena:salut:

иако жените секогаш се убави но најубава е кога е срекна и тогаш светат од радост и го покажуваат нај убавото што го имаат во нив

Кога е нашминкана ..

п.с не ви препорачувам да се будете до ова суштество наутро .. за ваше арно:smir:

Според мене .... абе Жена ми сигурно ... :)

Имам читано некаде дека убавината на жената може да се види кога ќе се разбуди од сон поточно кога ќе стане од спиење/разбуди, а инаку најубава е кога ќе е природна да нема силикони и слични работи..

Мислам дека нема друга ваква тема...:helou:
Прашањето е и за мажите и за жените, кога мислите дека една жена е најубава...најпривлечна, најсензуална...?

Според мене додека се спрема за излегување, додека е полуоблечна и е неверојатно прецизна и внимателна додека се шминка...прекрасно. :)

Koga te gleda so zamagleni oci kako da ke place a ne e naduvana:smir:

MIslam deka zensata e najubava koga e vljubena.Togas ima nekoj poseben sjaj vo ocite kako da e na 7 nebo postojno letnata so specificna nesfatliva nasmevka na liceto postojano.
A isto taka imam zabelezano deka sekoja zena e mnogu ubava dodeka place,ocite i svetat,usnite potekuvaat i milo izgleda.Se soglasuvate?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom