Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Daaaaamn... Колку си пораснал тој период и колку си сега?[DOUBLEPOST=1429889110][/DOUBLEPOST]Најмногу растев од 7-мо до почетокот на прва година, 0,8 па се до 1cm месечно...
Зошто јас немам ваква среќа?Во прва средно бев 171, средината на втора 193. Ете уште толку сум.
Секако во право си, и се сложувам со тебе, ама сепак за спортов во кој сакам да учествувам сека за некоја година (стронгмен натпреварувања) ми треба висина, сите се по 190+, за да можам што потежок да бидам. Затоа сакам уште некој сантим плус.@Hulse
Да беше низок да се замараш ама не си скоро 180 см си висок тоа не е малце average height си
Има МНОГУ пониски од тебе па воопшто не се замараат со својата висина така да треба да си задоволен со својот изглед
И јас се замарав ама сфатив дека е не можам ништо да сторам затоа let nature take its course
Не ме сфаќај погрешно![]()
Па и не е баш среќа, не чини да извишиш толку многу за толку краток период. Инаку ништо посебно не праев, едноставно таков ми беше растот.Daaaaamn... Колку си пораснал тој период и колку си сега?[DOUBLEPOST=1429889110][/DOUBLEPOST]Зошто јас немам ваква среќа?Сите вие што се пораснале многу за брз период дали сте правеле некои посебни вежби, колку сте спиеле и дали сте имале посебна исхрана?