Кога само успеаа?

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
аман бе пред 2 дена ј пуштија
иначе странава е од емисијата Ексклузив на А1----интересна занимација

Нешто Хакерите озбилно си ја сваќаат работата.Прво во таа банката сега тука у Екслузив следна дестинација која ви е :) Да не стигнат и до кајгана :).

Нешто Хакерите озбилно си ја сваќаат работата.Прво во таа банката сега тука у Екслузив следна дестинација која ви е :) Да не стигнат и до кајгана :).
Ако веќе и не се меѓу нас.

Има ваква тема отворено.А со тоа второто сакаш да кажеш дека ти ја хакираше страната?

Незнам и не ми е јасно зошто толку рекламирање на нашиот нов забавен портал , кога не му е ни малце спремен за пуштање на употреба.
just hapend

www.exclusive.com.mk - HACKED
to see the review www.exclusive.com.mk/hello.html - to see the review
Да напоменам дека во моментов сум саркастичен:
Браво! И сега? Џек си? .. Ако не се пофалеше немаше да ги дознаеме твоите хакерски способности. y0u r 73h 1337 h4x0r, c0n6r47z d3wd. .

Aх шегобијци овие од ексклушитзив....сајтот е во обработка, ама ај ќе бидеме шегобијци

Aх шегобијци овие од ексклушитзив....сајтот е во обработка, ама ај ќе бидеме шегобијци

сајтот си функционираше без проблем два-три дена ама сеа више не функционира.

а инаку ова стои на официјалниот сајт на МВР и значи и за другите сајтови изгледа:

Секој упад и злоупотреба на веб страницата на МВР е казнив по член 251 од КЗ на Република Македонија

Аиии хехе а баш беше интересна страната онака за занимација

А бе овие без ксмет да ми ти биле :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom