Кога повраќате, како и каде?

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
поодвратна тема од ова амин...
добро шо ви е..кој ви е муабетов?
што е следно кој кења кога и каде?

Jas od nisto ne povrakam:toe:

Повраќам коа ми се повраќа,отварам уста и излага.И повраќам кај шо ќе ми дое нагон :icon_rollЕте ти одговори :)

Повраќам кога сум болен, и ретко е тоа. А така не повраќам.

povrakam samo koga sum mnoooogu pijan samo togas :toe:

А еден мој другар... пие пие алкохол, се утепа мешајќи вино, коњак и вотка и отидна во пекара купи бурек и јогурт, го изеде бурекот, го испи јогуртот и кога поврати... лелее ми се згади животот

каде ми дојде да повраќам таму

Леле вчера испив скоро литро џин, се изтурив од повраќање и вчера и денеска :( Поникаков ден сум немала :nesum:

уффф... има можеби еден месец оттогаш. Добив труење од храна и повраќав на секои 30 минути, така без прекин 6-7 саати. Се’ сум исповратил дури не дехидрирав и не завршив на системи.
Грозно!!! :pov::pov::pov:

Јас повраќам воглавно кога сум пијан...и то мн пијан.
Пример последно ко повраќав бевме собрани во една викендица и препијавме со еден другар по пола литар виски балантајс и после измешав и некојси аператив и накрај и на вотката свртив после заедно повраќавме од тараса.
Ама ја ко шо сум повисок некако ми се глеаше ниска тарасата и клекнав...во радиус од 3 метри се беше исповратено.

П.С. Денес пак бевме во викендицата и кај шо повраќавме со другаров имат патлиџани(домати) порастено :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ja samo koga ke ispiam poise od 3-4 litra vino togas moze a inace mnogu se gadam od nekoi raboti:):pov::pov::pov:

Повраќам само кога сум истоксициран со Алкохол , ама и тогаш многууу тешко .
А исто така ми се повраќа кога ќе видам некој друг како повраќа , ама неможам да исповратам , само гадно ми е :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom