Кога почнавте да се бричите?

• Креатор на темата Креатор на темата Sungerot Bob
  • Време на започнување Време на започнување
Прв пат само мустаќи во 8 одд на крај, а цела брада некаде на крајта на 1 година средно и одтогаш секоја сабота.

Во 7-мо одделение али само бркчето и тоа со сапун се намачкав :LOL:

Како бе сите во основно:(
Јас средно завршив и уште немам нормална брада, 50-тина влакна се на се.

Па 8-мо одделение беше на крај за полуматура. И да само што го зедов бричот од дома слушам " Немој , ќе се заебеш , ќе треба често да се бричиш ова она ", а јас не бе какви не расте толку густа брада после. Е сега ми требаат 20 минути минимум бричење :D

Шо брикна бе даде? :D

Абе даде бевме на свадба и имав фустанче на прерамки и не сакав да го носам се додека не се избричев под пазуви. Се сеќавам, мама стоеше до мене да не си делнам некој дел од раката. А нозете почнав после некој месец од тоа. :)

Абе даде бевме на свадба и имав фустанче на прерамки и не сакав да го носам се додека не се избричев под пазуви. Се сеќавам, мама стоеше до мене да не си делнам некој дел од раката. А нозете почнав после некој месец од тоа. :)
Ууу пазуви со брич - најсмрт нешо у живот. xD

трагично е шо пробуваш као скришно без некој да знае, а усвари сосема нормална работа..... :D

крајот на 8мо го мавнав бркчето :pos:

и јас негде почеток 8мо, така нешто.
ама колку заебана работа е ова еј. ако не се избричиш ќе те заебаваа дека си имал бркови, ако се избричиш пак ќе те заебаваат зошто си се избричил :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom