Кога некој ве копира...

• Креатор на темата Креатор на темата Викиче
  • Време на започнување Време на започнување
Значи ... од сите работи што ми се на глава, прво што треба да направам е да ги ликвидирам оние кои ме копираат.

ме боли цефка !

кога некој ме копира ми иде главата да му ја скинам. имам братучед помал една година од мене и се ја што ќе купев и тој купуваше и секогаш бевме исти како близнаци. сега ко поголеми не ме копира дотолку ама порано :nerv: и ако сега некој се обиде да ме копира главата на трупче и ....

Не ми е гајле дали ме копираат :helou:

А оти да си трошам ја нерви ако некој ме копира?Не мислам дека може да има перфекција во копијата, оригиналот дели.А и само уште една потврда дека на некој му се допаѓа тоолку мојот стил што почнал да го применува, go ahead...Me? I don't mind:smir:

Баш ми е гајле ако ме копира...он за мене а и за многу други шо ќе го забележат е само лоша копија...коа неможе да изгради сопствен стил и да биде препознатлив по тоа шо да му праам:toe:

Гајле ми е,немора да им ставам на другите до знаење дека ОН ме копира мене,доволно е сам шо знае дека сум подобар од него.

Никој никого не копира вие си правите филмчиња дека некој ве копира :smir:

Никој никого не копира вие си правите филмчиња дека некој ве копира :smir:
дада
Мене ич не ми е гајле дали ме копираат
А од каде знаеш дека те копираат може прашањето било на време...

ne se rodila uste takva budala sto bi pokusala mojot stil da go kopira...zapravo nema takov voen heroj...za toa treba hrabrost beee :vozbud::vozbud::vozbud:

Го фаќам на сец...облакам контра :smir:

Мене ме копира сестра ми,тоа е многу очигледно.Сепак во се што ќе ,,позами,, од мене додава нешто нејзино,нешто што не издвојува една од друга:smir:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom