Кога најмалку очекуваш?

• Креатор на темата Креатор на темата ludAAAAAA
  • Време на започнување Време на започнување
Да, во моментов ми се случува! Кога сакав и бев сакана и среќна мораше да се појави некој друг што ќе ми ја растури рамнотежата во љубовта. И сега кога сум во дилема и најмалку очекувам да се појави уште некој, како од ведро небо паѓаат двајца други луѓе што ме гледаат, ми се смешкаат, ме зафркаваат, ме викаат на кафе и ми делат комплименти... блаааах! Некогаш ти е стварно потребно да се чувствуваш сакано или посакувано, ама зошто баш во погрешниот момент се случува тоа, незнам!! :toe:

zasto sekogas koga najmalku ocekuvas ke ti se sluci nesto!koga nekoj ni na kraj na pamet nema da vi tekne deka toj/taa ke vi pise poraka vi pisuva ili vi se javuva i vi veli deka mnogu mu se svigate ili ve saka.se razbira taa licnost ja znaete,no ne ste ocekuvale takvo nesto od nego.ili pak koga ke mu titnete na nekoe/ja tip/ka i ne ocekuvate da vi vozvrati so nisto najmalku pak so poraka i ete vie odite do negde go ostavate mob. i koga se vrakate gledate poraka.sekako koga najmalku ocekuvas nesto da ti se sluci ke ti se sluci.vi se ima sluceno toa?
mi se desi pred nekoj den
i ostanav bez tekst

Milioni pati mi se slucuvalo...Valjda i ne e tolku slucajno.Koga ke mu titnete na nekogo ili pisete , verojatnosta da vi se javi e 50-50.Ili ke se javi ili nema.Stravot deka nema toa da go stori ili stravot deka nema da ni se sluci nesto ubavo se pokriva so nenadevajeto i postojanoto velenje deka toa tesko nam da ni se sluci...A potajno se nadevame...
Koj da znae dali e stvarno slucajnost

Sekako deka DA

Toa spored meen e najnormalno i voopsto ne mi e cudno.Taka si se dovivaat nestata,koga najmalku ocekuvas-togas.Taka na primer nekogas baram nesto sto SMRTNO mi treba vo momentot,moze da bide nekoj predmet ili sto i da e ama nema da go najdam.Zatoa pak drugpat koga najmalku mi trba ke go najdam,veruvam deka na site im se ima sluceno takvo neso.Taka e i vo ljubovta.Koga namalku ocekuvas ke se pojavi tokmu ona sto ti treba.Dokolku se e spored nekoj plan,nema da bide interesno.....:pipi:

Pa sekogas rabotite se slucvat koga najmalku ocekuvas.Bas koga krenav race od segasniov decko,si rekov nikogas nema da mi se javi ko so veti,mi pisa poraka.Ama bas denta morav da zamina stranstvo:(i si puknav od maka...no po 6 meseci se vrativ i bese uste sloboden i sega sme zaedno:)

Da , bash pred nekoja nedela ..bev skarana so momceto..i bev razocarana totalno ..mislev kraj e..i bev otsutna nekade , mi bea mislite na drugo mesto ..i gleam poraka negova ..i sea strav mi beshe da citam ..mislev nesto loso kje da e ..i gleam samo..TE SAKAM ...mnogu prekrasno se cuvstvuvav..zatoa sakam koga mi se slucuvaat nekoi vakvi raboti koga ne ocekuvam..ali znaat nekogash da iznenadat i neprijatno ..:smir:

E bas kako sto ne ocekuvav.. Zadlabocen preeska vo televizorot, gledam nekoj film na HBO :tv: i mi zvoni telefonot. Gledam nepoznat broj, se cudam koj mozi da bidi sea, ocekuvam nekoj od ovie sto se dogovaravme za Nova Godina da e, ko mi se javuva zenski glas. Prasuvam koj e, a glasot mi kazuva edno ime (ne e vazno koe :D). Onaka zacuden siot, ja prasuvam sto i teknalo da se javi. Mi vika deka i teknalo na mene:toe:
Stvarno neocekuvano. Ne znam koja e pricinata sto se slucuvaat tie raboti, ama koga ke ja doznaam, podobro neka e dobra pricina, zasto ke ja skrsam od kjotek :P. Mnogu me nerviraat tie neocekuvani (ne)prijatni raboti...

Абее јас живеамм случајно..:):) На денешно време нишо не ме изненадува...:)

Ми се случувале милион пати, и за среќа сите досега ми биле пријатни изненадувања, нема поубаво од тоа... По природа мразам да ми се случуваат неочекувани работи ама кога се убави, ми ја греат душата...

Многу пријатни и непријатни работи ми се случуваат баш кога ке се опуштам и ке си речам „толку е“:nesvest:

bili smo srekni, goli i znojavi
kad se na vratim njen tata pojavi

(bevme srekni goli i ispoteni
koga na vratata tatkoi se pojavi)

Toa se vika grom u kopriva da udare...ne sakam iznenaduvanja dali prijatni ili ne nekako se plasam dali ke se prijatni mi se imaaat sluceno da ama najveke neprijatni :( koj ne mozam da gi prezalam

Да,да ми се има случено и јас често пати се запрашувам зошто кога најмалку очекуваш нешто искрснува.:toe:Мене лично самата појава ми е многу интересна и интригантна можеби бидејќи мноооогу сакам изненадувања па со самото тоа и неочекувани работи:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom