Кога нагоните стануваат хомосексуални (бисексуални)?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Хомо/бисексуалност? (Хомо/бисексуални нагони)

• Вкупно гласачи
    116
Нешто ми личи овде на лузерство (за дискусијата и бранењето на ставот, не во навредлива конотација!:)

OWNED! :)

Дивајн, јас би рекол дека и ти незнаеш што поддршуваш. Само водиш инает. Се разбира дека завршивме јас и ти. Оу јеа! :msc3:

Мх, мх, мх значи колку ги правам среќни луѓето чудо некое :lol: :lol: :P

The`bItCh напиша:
Цитат:
И шо? Мислиш дека мене нема да ми се "дигне" ако ги гледам Памела и Џоли како се лижет?
Ne ti izgleda tebe ova na fantazija na kvadrat???Nesto sto kako pomisla ke ja stimulira da mu se javi na deckoto ili da masturbira, samo kako potik....

Злобница, јас убаво им го напишав тоа ... ај може тебе ќе те сватат ... :lol: :wink:

По сфатливо би ми било ако веќе бара поттик да фантазира како двајца "и кршат кичма".

Ама женско да фантазира за жени и потоа да негира дека има лезбејски склоности?

Стрижена ... бричена ... стрижена ... бричена ... стрижена ... бричена ... :lol: :lol: :lol: Ме омалаксавте денес со муабетиве 8)

Хомосексуални нагони имаат сите (сега маживе ќе речат како да не), само не ги искажуваат.
Колку пати машкиве рекле (ако видат некој натртен како боцка), ех да му го збрцаш на овој отпозади...
Или ако му кажеш на некое мажиште дека има хомосексуални нагони кога веќе практицира анален секс, веднаш очи ќе ти ископа.
Најстрашното кај маживе е што кога ќе пробаат во машки шупак да го стават сакаат уште еднаш. :D Не за џабе се рекло кој пробал не се откажал. Кај жените не е така, тие може и да имаат однос со друга жена ама не значи дека по втор пат ќе пробаат.
И на крај скоро сите ако не од нешто друго него од чиста заебанција се имаат залапано со некој од ист пол.
А за фантазијата, па сега тоа си е фантазија. Не е лошо додека ме лижи некој со подрасната брада јас да си мислам на глатка кожа како што имаат жените. :D

1. Не си лезбејка (сеуште).
2. Штом ти ја влажнат лезбејчиња и ти пулсира на нив - склона си кон бисексуалност.
3. Велиш дека не би пробала (а фантазираш за тоа). Да не пробаш нешто што го посакуваш значи дека или цвикаш да го направиш тоа во реалноста, или си немала шанса, можност, прилика...

123 напиша:
Хомосексуални нагони имаат сите (сега маживе ќе речат како да не), само не ги искажуваат.
Колку пати машкиве рекле (ако видат некој натртен како боцка), ех да му го збрцаш на овој отпозади...
Или ако му кажеш на некое мажиште дека има хомосексуални нагони кога веќе практицира анален секс, веднаш очи ќе ти ископа.
Најстрашното кај маживе е што кога ќе пробаат во машки шупак да го стават сакаат уште еднаш. :D Не за џабе се рекло кој пробал не се откажал. Кај жените не е така, тие може и да имаат однос со друга жена ама не значи дека по втор пат ќе пробаат.
И на крај скоро сите ако не од нешто друго него од чиста заебанција се имаат залапано со некој од ист пол.
А за фантазијата, па сега тоа си е фантазија. Не е лошо додека ме лижи некој со подрасната брада јас да си мислам на глатка кожа како што имаат жените. :D
Кој вика дека немаат и мажите и жените? Ама како што кажа ти, цитирам
123 напиша:
Хомосексуални нагони имаат сите

Значи тоа се Х О М О С Е К С У А Л Н И (или бисексуални) нагони. Цело време дискутираме околу тоа. Алал да ти е што го погоди терминот и им ги разјасни дилемите.

Што сакаш да кажеш, демек темава е за жени па бла бла.. да не повторувам.

Сакав да кажам НАГОНИ точно така терминолошки, а не сексуална ОПРЕДЕЛЕНОСТ. Барем јас си гледам тука огромна разлика.

Па ние цело време збориме за нагони, ти читаш ли воопшто?
И не ми збори дека сите имаат хомочски нагони, зошто тоа не е така.

Моја грешка беше што помислив дека се збори дека само жените имаат хомо нагони.
Инаку сакаш да кажеш дека ти немаш? :D

123 напиша:
Ne ni pocnuvaj, u start ke ti kazam kako ke se odviva diskusijata, apsolutno negiranje ....

Па прочитај го првиот пост за да ја сфатиш поентата на дискусијава! :)
Разговараме за оние кои ги имаат ваквите нагони, а не признаваат дека тоа се хомосексуални или бисексуални. Се разбира дека ова не се однесува само на жените.

И сега заклучок? Какви се овие нагони? :)

123 напиша:
А сакаш да кажеш дека сите имаат хомосексуални нагони? По што заклучи дека и јас имам? Јас не се изјаснив исто како вас, односно мене не ме пали помислата две машки да се "рендаат" или лижат... Ватевер.

Се разбира дека немам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom