Мистичен
Човек
Нешто ми личи овде на лузерство (за дискусијата и бранењето на ставот, не во навредлива конотација!
OWNED!

OWNED!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој вика дека немаат и мажите и жените? Ама како што кажа ти, цитирам123 напиша:Хомосексуални нагони имаат сите (сега маживе ќе речат како да не), само не ги искажуваат.
Колку пати машкиве рекле (ако видат некој натртен како боцка), ех да му го збрцаш на овој отпозади...
Или ако му кажеш на некое мажиште дека има хомосексуални нагони кога веќе практицира анален секс, веднаш очи ќе ти ископа.
Најстрашното кај маживе е што кога ќе пробаат во машки шупак да го стават сакаат уште еднаш.Не за џабе се рекло кој пробал не се откажал. Кај жените не е така, тие може и да имаат однос со друга жена ама не значи дека по втор пат ќе пробаат.
И на крај скоро сите ако не од нешто друго него од чиста заебанција се имаат залапано со некој од ист пол.
А за фантазијата, па сега тоа си е фантазија. Не е лошо додека ме лижи некој со подрасната брада јас да си мислам на глатка кожа како што имаат жените.![]()
123 напиша:Хомосексуални нагони имаат сите
Ne ni pocnuvaj, u start ke ti kazam kako ke se odviva diskusijata, apsolutno negiranje ....123 напиша:Моја грешка беше што помислив дека се збори дека само жените имаат хомо нагони.
Инаку сакаш да кажеш дека ти немаш?![]()
А сакаш да кажеш дека сите имаат хомосексуални нагони? По што заклучи дека и јас имам? Јас не се изјаснив исто како вас, односно мене не ме пали помислата две машки да се "рендаат" или лижат... Ватевер.123 напиша:Моја грешка беше што помислив дека се збори дека само жените имаат хомо нагони.
Инаку сакаш да кажеш дека ти немаш?![]()