Eве, во прилог на темата (и како потврда дека хомосексуланоста може да се појави и на постари години), ви пренесувам еден текст од "Вест":
"Доаѓа едно попладне дедо, на свои 62 години, и се туфка. Ту лево ту десно. Виде, не виде, почна да зборува, да кажува како има проблем со скопско пиво", се присетува персоналот од Ургентен центар.
"Дедо, што ти е?", го прашавме.
"Имам нешто на задникот", ни рече.
"Го прегледуваме и што да видиш, шише пиво заглавено во отворот на задникот. Половина внатре, половина надвор".
"Како ти се случи?", го прашавме, а тој почна да кажува дека се шетал низ двор, се лизнал и паднал право на шишето.
"Ти, дедо, гол се шеташ по надвор?", му вика докторот, а тој црвенее, црвенее, за да почна после полека да кажува како сакал да проба какво е чувството да имаш нешто во себе, в задник.
Набрзина се подготвии операциона сала, се заврши работата, се изнасмеавме, но филот го направи неговата сопруга.
"Море, гром да го убие, да не излезе од тука, да не резили и мене и децата. Што мајка барал со шише, мала ли сум јас, огин да го изгори, па прави глупости", викала жената на дедото кога му дошла на посета во болницата.
"За среќа, по неколку дена тој, со жена му под рака, ја напушти клиниката", велат од Ургентен.
Ете, може и дедево на кабловска фатил некое геј-шоу, па од пуста љубопитност...
divine напиша:
Ејсид не се сеќавам дека баш така сум напишала, ама секако ти така си ме сватил
Еве го хронолошкиот распоред на настаните на таа тема:
:arrow:
The`bItCh напиша:
И шо? Мислиш дека мене нема да ми се "дигне" ако ги гледам Памела и Џоли како се лижет?
Секси е жена со жена.. не мојт машко да ти дајт то шо можит жена.. сепак жена знајт шо сакат жена.. нели?
Јас реплицирав:
Чекај сега, не сфатив убаво (најверојатно до акцентот ќе да е). Ти се палиш кога две жени се лижат? Знам дека кај останатите ("нормални") жени не е така. Tи или ептен забега со фантазиите (да не речам "измислиците") или имаш некои лезбејски нагони.
_ZlObNiCa почна да ги брани лезбејските ставови:
Acid greska si za poslednovo
divine (ти!) исто така:
_ZlObNiCa дообјаснува...:
eve divajn ti potvrdi, a toa deka ako za vreme na masturbacija mislime na devojka i toa ne prai lezbejki neznam bash
divine (ти!) потврдуваш:
Злобница држи став морам да одам ...
PS:
Ако планираш да реплицираш, врати се на цитатот #1, и нека ти се активираат сијаличките што ти всушност поддржуваш и кој став го браниш. :roll: