Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.384
- Поени од реакции
- 35.029
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Морав да ја отворам темава, зошто дискуцијата на тема "женска мастурбација" излезе од контрола и почна да преминува во "лезбејска мастурбација".
Иритиран сум од (спорен мене и останатите машки членови на форумот) инаетот на неколку женски членки, кои велат дека "се палат и мастурбираат кога гледаат две жени како се "галат", а сепак не биле лезбејки/бисексуалки".
Moжеби и се во право, затоа што досега имале физички контакти само со мажи - но сепак, тоа се хомосексуални (лезбејски, бисексуални) нагони!
Ако фантазираш за некаков сексуален однос со сопствениот пол, тогаш е јасно дека не си чист хетеросексуалец. Ако машко го палат мажи, тогаш тој не е хетеросексуалец. Што има нејасно тука?
Сепак, сакам да видам и вие како размислувате на оваа тема.
Ме интересира, според вас, во кои случаи станува збор за хомо/бисексуалност?
Иритиран сум од (спорен мене и останатите машки членови на форумот) инаетот на неколку женски членки, кои велат дека "се палат и мастурбираат кога гледаат две жени како се "галат", а сепак не биле лезбејки/бисексуалки".
Moжеби и се во право, затоа што досега имале физички контакти само со мажи - но сепак, тоа се хомосексуални (лезбејски, бисексуални) нагони!
Ако фантазираш за некаков сексуален однос со сопствениот пол, тогаш е јасно дека не си чист хетеросексуалец. Ако машко го палат мажи, тогаш тој не е хетеросексуалец. Што има нејасно тука?
Сепак, сакам да видам и вие како размислувате на оваа тема.
Ме интересира, според вас, во кои случаи станува збор за хомо/бисексуалност?