city
Модератор - технократ!
- Член од
- 1 март 2005
- Мислења
- 2.780
- Поени од реакции
- 277
Во суштина секогаш се борам и ја сакам вистината по секоја цена. Се борам со сите сили да дојдам до вистината, без разлика каква е таа. Затоа што само вистинската вистина може да ме направи спокоен и мирен. Живеењето со лагата го прави лош самиот момент и ди дава лажна за надеж за едно подолго време во кое ќе живееш во заблуда.
Спремен сум да поминам преку најтешкото и најмакотрпното само да стигнам до вистината. Но, лагата е инструмент на многу луѓе за манипулација и исполнување на целите.
За среќа, искуството во животот е добар учител и ако не повеќе, ќе те научи барем малку да ги препознаваш луѓето на кои манипулирањето им е хоби. На таквите луѓе цврсто им се спротивставувам и истовремено длабоко ги презирам.
Спремен сум да поминам преку најтешкото и најмакотрпното само да стигнам до вистината. Но, лагата е инструмент на многу луѓе за манипулација и исполнување на целите.
За среќа, искуството во животот е добар учител и ако не повеќе, ќе те научи барем малку да ги препознаваш луѓето на кои манипулирањето им е хоби. На таквите луѓе цврсто им се спротивставувам и истовремено длабоко ги презирам.