Кога фаќаш сеир, фаќаш до коска!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
оФ море мајко се убила затоа шо и рекле дебељуца ... Иначе ремет до коска е ..

Ебено суров форум.
:kkk:

Per, 4chan e star forum be. Tamu imash i priceless sliki i sranja koi shto osobeno vaka navecer koa nemam sho da praam, si gi razlistuvam, ama se utepuvash od smeenje.

Ова не е сеир до коска, јас би релка- “сеир“ до срж.
Тие од форумот се малоумни будали, а таа што се самоубила е уште поголема будала.:uvo:

Zasto maloumni budali? Mi e gajle ako nekoj se samoubie deka nema samodoverba. Tipot na prviot komentar e barem iskren. :)

А од каде е информацијава?Точно е ова?
Може само форумот си прави реклама

Na forumot ne mu treba reklama veruj :) inace tocna e. Ima mnogu drugi vakvi freak raboti koi se slucuvaat :)

Па не се сите ко вас со цврст карактер, а може и вие нема да се чувствувавте толку "цврсти" ако вас постојано ви ја рушеа самодовербата. Што ако е таква каква што е? Неможе сите луѓе на светов да изгледаат исто или да бидат згодни како што вие сте замислиле. Никој не е совршен.

А да даде некој линк од форумот ?

И да ми преведе што значи првиот коментар оти сум дупка англиски.

ROFLMAO!!! ONAKA...GO CITAM POSTOT NA DECKOTO....I ZAL MI PAGA...GO CITAM PRVIOT KOMENTAR I PRSKAM OD SMEENJE!!!!! HAHAHAHA SOOOLZI MI TECAAAT HAHAHAHAHAHAHAHHAHA

Боли го некој стапот за дебелата, хахахахаха. Ладнокрвност бе.

4chan e najdobriot forum na netov i vakvi desavki ima sekoj den...za da ne se zbuni nekoj, ako saka da go proveri forumot bi trebalo da vleze vo random odnosno /b/ oti tamu mozete da najdete vakvi gluposti

Братот на една тинејџерка, која си го одзела животот заради исмејувањето кое го претрпила на еден форум, објавува пост на истот форум во кој ги прекорува неговите членови. А форумот, очигледно е самиот пекол за несигурни луѓе, и луѓе без самодоверба, па доволно јасен е само првиот одговор на постот. :)

reply.jpg

Ебено суров форум.
:kkk:
евааа ама е секси оваа леле:love::pos:

Тема пред 3 години..рофл..кај ја ископавте

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom