- Член од
- 5 април 2007
- Мислења
- 252
- Поени од реакции
- 4
Ke porasnete i ke si zarabotite pari za skuter ili nesto drugo sto sakate,roditelite mozat da vi kupat samo velosiped se drugo sto ke vi kupat da znaete samo ve razmazuvaat.
Jas kako mal sum imal velosiped,mislam deka roditelite mozele i poveke da mi kupat no nesakale,tuku sakale da jas se podrudam malku za da vidam kako e i da go cenam poveke toa sto ke si go zarabotam,taka da sega imam i motor i kola koj sto jas si gi kupiv.
Jas kako mal sum imal velosiped,mislam deka roditelite mozele i poveke da mi kupat no nesakale,tuku sakale da jas se podrudam malku za da vidam kako e i da go cenam poveke toa sto ke si go zarabotam,taka da sega imam i motor i kola koj sto jas si gi kupiv.
) i sakav mnogu skuter da si vozikam po grad, i istite tie muabeti, koj ke te misli koga ke se vozis, strasno e sekoj moze da ti izleta na pat, ke se razbolis, vo pravo se. Resija da mi kupat i koga trebase da odime da izbereme, drugarce moe sto 3 god. ne stanuva od skuter imalo soobrakajka taka da doma si se vrativme i ja veke ne sakav skuter. Ama toa vi e prolazno, ke napolnis 18 god ke sakas avto taka li e? Epa pocekaj, strpi se, pa avto ke ti kupat, i sto ke mu pravis na skuterot?