Кога би можеле...

• Креатор на темата Креатор на темата Ece
  • Време на започнување Време на започнување

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Кога би можеле да промените нешто во Вашиот живот, што би било тоа?
Јас сум си задоволна и не би сакала ништо да променам. А вие?

Не сум сигурен дали ова е дупла тема, ама без разлика, ќе ја спојат.
Нормално дека има многу работи да се менуваат, како прво, кога би можел да избирам кај да се родам, секако би било на друго место, каде се поголеми можностите за успех во многу области, ама нели не можеме да бираме, па морам да бидам задоволен со мајка Македонија, ај тоа го тргнувам на страна, туку ... би сакал да го променам моето образование, таа лудата директорка на економско несакаше да ме прими со 70 (максимум) бодови, па морав машински да учам, еб*го! Би сакал да можев да одам на факултет, ама затоа работам, се едуцирам (сам на свој начин) и колку-толку ми успева ... како и да е, од жалење нема фајде, радосен сум со тоа што го имам и тоа е муабетот, оти има и полошо :)

Кога би можела би ја сменила власта во државава...срање се сите ко од кој...(прво со тоа би почнала)
И кога би можела би ја сменила локацијата на море негде да бидеме...Би ставила на власт некој што не е крадец, за да може луѓево нормално да живеат (со убави плати минимална плата 300 евра-wow).
Немој да мислите дека забегав од темава, јас секој ден слушам луѓе што се жалат (и тоа го прави ова дел од моето секојдневие,мојот живот).
Значи прво тоа би променила...

А лично за мене би си ја променила цифрата на парите во банка, би додала неколку нули...:smir:
Другото мислам дека се ми е во ред...

Кога би можел !!!

Па би сменил многу многу работе ... не сакам да кажуем !!!! :D

Па јас да ви кажам незнам ама изгледа ништо не би сменила.А не ( сега се сетив) би сменила да можам повеќе да учам и да не бидам толкава мрза.Тоа др се е ОК.

И јас како Годес ништо не би сменила,сега за сега добро ми е вака.

Не размислувам што би сменила, него одма менувам . хехе:pipi:

Па јас да ви кажам незнам ама изгледа ништо не би сменила.А не ( сега се сетив) би сменила да можам повеќе да учам и да не бидам толкава мрза.Тоа др се е ОК.
Исто така. :pipi:

Кога би можела...сите што се болни околу мене би ги излечила...

Сега моментално ми е се толку розово, мххх... уживам!

Али да имав 2 години повеќе ќе беше уште поперфектно!

:)

Би сакала да не сум толку мрзлива, и да можам, би го променила љубовниот статус што е можно побезболно и брзо.

Би го сменила начинот на управување во државава, без мито, без необразовани раководители на државата, без пратеници кои на седница читаат весник наопаку.
Би го сменила глупавиот балкански менталитет (ајде малку феминизам)
Би си ја отстранила мрзата од мене и неколку работи во минатото.
Би си ја сменила мојата финансиска состојба.
Со се друго би можела да се помирам.

:helou: Се обидувам да го сменам кај себе тоа што не ми се допага ,најтешко ми оди да останам достојна на тоа што ке го зацртам ,на пример да вежбам секое сабајле , никако не е баш секое сабајле ,:smir: некогаш рипам и по неколку дена .

Кога нешто ми смета го менувам.
Кога ми е се ок не ни помислувам да сменам нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom