Кога би имале уште еден ден?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Бибе ја слушала песната Последниот ден од Врчак и и се отворила жеалба да види што мислат и другите

1.би напишала тестамент што на кого му оставам,прва точка на тестаментот ќе биде дека мојата омилена персиска мачка му ја оставам на Офчарот на чување:)
2.би поминала некој саат со моите дома,и после ги бркам од дома и
3.ги собирам сите луѓе што ми значат,купувам алкохол и weed за сите пари што ги имам,и така со последната минута:)

mary_jane напиша:
3.ги собирам сите луѓе што ми значат,купувам алкохол и weed за сите пари што ги имам,и така со последната минута:)
I zamisli vlaga nekoj i ti vika:
Salili smo se, ne vi e zadnji den. WOW...koe napushuvanje ke bide toa.

pa vaka odvojuvam edno 4-5 saata da se vidam so moite,posle so moeto drustvo,idam u skolo i masakar pravam na site profesori,a makedonski ja besam na plostad i pred da umre ja rkam u faca (jeeee),idam na rucek vo New York,Pariz i Rim so sestra mi i licnosta koja sto najmnogu mi znacela vo zivotot,pa posle sto bide,neka bide!

Ја ќе бидам толку испаничена што треба да умрам утре, што нема да можам да мислам на ништо, нема да сакам да видам никого зашто така ќе ми биде уште потешко. Така да, веројатно ќе го спичкам цел ден у седење сама у соба и плачење до смрт.

Ќе го искористам максимално да се изжуркам, да го доизживеам животот. Не знам дали тогаш ќе ги имам истите гледишта за журка како и сега, но сигурен сум дека тоа ќе го направам. На крај ќе идам ќе упуцам, тие шо мислам дека треба да ми праат друштво, во име на колективното и општо добро.

Аман бе луѓе ме наеживте со вашите постови ко стварно да ви е последен ден:( :(

Да дознаам дека утре гаснам одма карта у авион со децата и мажот ми и правец Македонија.Не собирам никој само ке им оставам писмо на тие шо сум ги сакала.Саат два со родителите и братот ми.Одам на ловен дом да ја видам за последен пат Струмица.Се вракам дома и остатокот го минам со мажот ми и моите најмили деца(леле луѓе многу е тажно ми се насолзија очите)Ке ги гушкам и сакам да умрам во нивна прегратка.:cry: :cry: :cry: Само би посакала тоа да небиде во скоро барем децата да ми застанат на свои нозе и да не се толку зависни од мене како сега.

Ke imam sex cel den, ama tolku mnogu sex da mi izleze dusata pred da dojde zadnjiot den. Ke go zaebam ke skinam pred da dojde. Bar da znam deka sum riknal na sred sex....

Иначе ја би пивнал едно пифце, би смотал џоинт и би легнал да дремнам малце. Не би глеал никој, не би ебел, не би дркал, онака, би се опуштил. Грев е чоек уморен да умре.

smizlicka напиша:
idam na rucek vo New York,Pariz i Rim so sestra mi i licnosta koja sto najmnogu mi znacela vo zivotot,pa posle sto bide,neka bide!

техничко-тактички неизводливо освен ако не си крвно врзана со Коперфилд

A be pienje do daska, napusuvaje do daska, muzika do daska i daskata preku prozor :pos: ....i taka natamu...drustvo site isponapieni i u pozadina...Nije mene duso Ubiloooooooo..:)

Офчар напиша:
Иначе ја би пивнал едно пифце, би смотал џоинт и би легнал да дремнам малце. Не би глеал никој, не би ебел, не би дркал, онака, би се опуштил. Грев е чоек уморен да умре.
ќе викаш пеер на пиво и пафче?

3-4 саати да се видам со најблиските (дека морам), и да се испратам со другарките (ќе ми биде многу криво што они ќе живеат а јас не) после ќе идам кај личноста што ја сакам највеке на свет и ќе си седам со него на тераса (мора да биде рано насабајле и мора да биде лето август некаде) и ќе гледаме како изгрева сонцето а кога ќе изгрее ќе умрам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom