I
IBIZA SOUND
Гостин
Што има врска ако е на рид лозјето, со маска ќе го ора ако трактор не оди таму![]()

tehnologijata ode napred sega

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што има врска ако е на рид лозјето, со маска ќе го ора ако трактор не оди таму![]()
Матријалното треба да се почитува исто и колку Духовното. Не копнеам јас по тоа да го имам се што наведов само сакам да фантазирам како дете. Едно е да имаш празна фантазија во главата без никаква емоција кон нешто а друго е да го посакуваш нешто и да копнееш по него. Јас ниту барам ниту очекувам да имам нешто многу матријално.Како да ти кажам.... те сметав за просветлена душа. (не материјалист)
AI DISSAPINT!
Подалеку од вукојебинава, никаков контакт. Ќе прежалам да не навивам за Пелистер (или пак зошто да прежалувам, кано ќе го емитирам, ќе си фантазирам европски Пелистер), од се друго лесно ќе се одвикнам.
Максимално ќе пратам спортски настани, на сите можни интересни натпревари ќе се обидам да стигнам. Ќе пратам концерти, фестивали и слични квалитетни културни настани.
Ќе го пробам секое јадење што ќе бидам во можност, од било која светска кујна.
Не ми требат дроги и неписмени шупаци ко билзерин. Ако сум богат ќе ги баталам сите социјални мрежи(освен кајгана), ќе го минимализирам користењето на интернет.
Скраја да е да живеам некогаш во таква заблуда за европски Пелситер а сите други да велат дека е курташак.И после не сме ви биле идоли
Него како се вика богат и влијателен битолчанец?.... Нов скопјанец, ќе емигрираш кога тогаш само во Скопје.
Иначе еве за некоја недела ќе видиме до каде е проектот европски РК ВАРДАР, за фудбал дај ни малку време ќе фати едно 3-4 години...![]()
Скраја да е да живеам некогаш во таква заблуда за европски Пелситер а сите други да велат дека е курташак.