Koenigsegg 2009 CCXR Edition

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување
T

Tetro

Гостин
Побрз од Bugatti Veyron и речиси двапати поскап од истиот, овие ултра ретки, 1018BHP Koenigsegg CCXR Edition - најбрз автомобил од Европско производство.
img.php

ИЗВОР

И што? ке фрлиш миљон ипол за да се возиш со 400 на саат. А најака фора е шо нема каде да го возиш толку. Освен на онакви специјални стази. Драпање мадиња.
Пре би дал 50 000 евра за Skyline GTR R35 и со другите пари ке си купам облакодер. И ке ми остане кусур за одмор на бахами.

daj be ne otvarajte tema za zekoj avtomobil ima tema za avto novosti tamu predstavete go avtomobilot

И што? ке фрлиш миљон ипол за да се возиш со 400 на саат. А најака фора е шо нема каде да го возиш толку. Освен на онакви специјални стази. Драпање мадиња.
Пре би дал 50 000 евра за Skyline GTR R35 и со другите пари ке си купам облакодер. И ке ми остане кусур за одмор на бахами.
Има еден збор се вика ПРЕСТИЖ...тој што ќе ја купи колава има пари и облакодер да си купи и нисан скајлајн и на бахами да иде :wink:

Има еден збор се вика ПРЕСТИЖ...тој што ќе ја купи колава има пари и облакодер да си купи и нисан скајлајн и на бахами да иде :wink:
Оваа фирма го превзеде СААБ од Џенерал Моторс... така да ке ги гледаме нешто повеќе на европскиот пазар, а очекувајте дека тон тракатанци од оваа ке се преселат во моделите на СААБ.

Прекрасна кола..Но ако бирам помегу оваа кола и Бугати ,би избрал бугати..Некако по убава ми е..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom