Кое ви е омилено смајли?

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
:kez:
:wub:
:pishtoldz
:je:
али првото дефинитивно..

:star::kez::pipi::bip::cug::nesvest::pos::pop::pijan::shok:

Али моментално убедлив фаворит ми е :cug: Колку и да го гледам се смеам.

:cug: :je:
adult025.gif

Без конкуренција е Мацедалиенот :pos:па играчот (ко од инает да игра,ха) :party3: и на крај нормално шашавкото, без кое не ми личи форумов :kez: .

Ама ова :ija: кога ќе го видам од петици искачам од смеење.:mist:

Ја се слагам со Bibika закон се тие смајли но мене ова ми е топ само не можам да го користам :classic: нема глупи луѓе на форумов

СИТЕ smileys ми се свиѓаат...а еве ми ги омилените::icon_mrgr,:icon_razz,:icon_bigg,:icon_cool,:wink: си ги сакам онака и ми се погодни да ги ставам во било кој пост, а овие ми се ептен посебни: :je:, :nesvest: - се газам од смеа коа го гледам, и овие пијаните ги обожавам! :cug::pos: :baeh: - а и овие ми се слатки...абе да не почнам други да ставам!

:je: најчесто го употребувам,:pos: ми е најсимпатично.....а ова :kez: секогаш ме развеселува.

sagaqua напиша:
:je: најчесто го употребувам,:pos: ми е најсимпатично.....а ова :kez: секогаш ме развеселува.

И тебе Мацедалиенот и шашавко најмногу ти се свиѓаат??? Знаеш како викаме меѓу себе неколку луѓе? пиѓи ова,пиши она и стај 2 мацедалиена. Он најчесто и најмногу ги употребува ,па ги крстил некој по него.:):pos: :pos: :pos:

:kez::cug::wub::nesvest::star::pipi::pos::pishtoldz

:je::cug::kez::pos::pop::star:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom