Кое парче облека (или моден додаток) сте го купиле последно?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
posleden pat si kupiv edna rozeva bluzi4ka vo sredata na 26.09.2007. ja svigav bluzata 1 nedela i si ja kupiv. i navistina e preubavka :))))

Bata владее! За секојдневно носење:

314476.jpg

да, женски се:)

..ja......sam kupila jednu preslatku romanticnu majcicu,leprsavu suknjicu,krem kaputic i krem cizmice......sva odeca je kupljena u Zari....mada je to totalno ne bitna stvar.ako mi se nesto na pijaci svidi..kupicu to.

Dukserica:pipi:

Едитирано од Чек Он Ит : Следниот пат пишувај без болд и CAPS LOCK.

Кое парче облека го купивте последен пат? :icon_lol::icon_lol:
Јас последен пат си купив фармерки од калиопе и не потошив многу пари на нив а ми направија ептен кеиф..:)

Патики и чевлички пред три дена. Супер ми се!

Пред околу два саата си купив мнооооогу убаво црвено џемперче и едвај чекам да си го облечам сега:vozbud:

Темно зелено, меко џемперче, не се ни осеќат дека имаш нешто на тебе и едвај чекам да си го облечам :nokti:

Црни штикли од Зара и преубави се и вечерва ќе ги носам...Црна ташна од Бенетон,и две три џемперчиња....:pipi:

Патики црни за на факултет и многу се убавиии:vozbud::vozbud::vozbud:

Само што се вратив од шопинг, аген:pos: и си купив 4 блузички преубавии:vozbud: одвај чекам да ги носам, скоро во сите бои си купив, и креони, римели, сјајчиња, кармини, менѓуши:vozbud:и друга козметика. :helou:

Аааа, си купиф два пара цефка фармерки, едните црни, едните пурпурни. Си купиф и две блузички едната е сива, а другата бело со џишка лила или така нешто ... уште чизми како што сакам да си најдам ќе бидам пресреќна ... :bilor:

Си купив маскара од оние со гумени четчиња и со боцки. :pipi:
Фаца е.

И добив на поклон еден тон бижутерија, 3-4 дуксерки, вентијага и зимско капче за со вентијагата. :pipi:

Вчера си купив сиво-црна маичка(како фустанче е) и црна ташничка:vozbud:Ууууу.....:zlo:

Па си купив фармерки и јакна... А да и тренерки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom