Варена зелка, расол, бУранија, магдонос, грашак исто нејќам, тиквички во било која варијанта, пиперки пржени и печени, малиџано, ау да модар патлиџан, ловоров лист за сарми бе , меса со жили во нив и тоа би било тоа.
Тоа пача никогаш не сум пробала, ама мислам дека нема да ми се свиѓа.
Ако незнаеш до сега подобро за тебе ке биде и воопшто да не дознаеш :kesa: Тоа ти е едно грозно јадење што се прави со коски од свиња или јагне ако добро паметам. Јас лично немам пробано пача ама толку грозно изгледа што не би ни можел да јадам. Е сега ти ако сакаш пробај па пренеси импресии:pos2: Со срека ако пробуваш и имај вода до тебе за секој случај
Na 40 stranichki diskusija, pachata ubedlivo vodi kako najgnasno jadenje (vkl. i vo mojot post). Ne znam ni dali mozhe da se nareche jadenje vo klasichen smisol na zborot - meshavina na zhelatin, kopita od svinja...ughhh.
Izgleda pachata kje treba da se zabrani od repertoarot na "makedoinski" jadenja.
Me iznenaduva deka mnogumina ne mozhat da jadat spanakj i zelka?
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.