Кое јадење (и пиење) не можете да го поднесете?

• Креатор на темата Креатор на темата janicka
  • Време на започнување Време на започнување
НЕјадам пача,мозоци,мајонез,боза, јува и спанаќ .....и сеа не ми текнува нишо друго ко ке ми текне ке напишам

Аууу пача ,карфиол, брокули, џигери се грозам кај шо ги спомвам

Jas ne sum ljubitel na mandzi,inaku mrazam najmnogu boranija,opsto ne sakam vareni raboti.

:pov:пача,леќа,зелка варена и боранија,или пак соја,некои јагнешки,телешки,очи од крокодил, цревца бљак...ми иде да....

da se napijam sveps nikako!!!!!!!!!!!
boranija vo nikoj slucaj zelka isto taka..............drugoto moze da se podnese

Lazanje definitivno a pijaLok so znam do skoro ne sakav gazirana voda ama sum ja piela a da i pivo!!Epten e nepodnoslivo!@

пача...секое друго месо осим сувомеснато и пилешко....мувлосано сирење и боранија...

Спанаќ- никогаш не им поверував дека Попај затоа го тепаше Дибекот. Јас повеќе се угледав на нинџа желките дека они нели јадеа пица. :)

Sith

ne sum sretnala do sega nesto sto ne bi mozela da probam mislam deka brrr se naeziv zmija ne bi probala i takvi sl.stvari inace sum golem gurman i sakam da eksperimentiram....

Од јадење све јадам,

а од пиење неможам да поднесам узо

мразам спанаќ и текила... (текилата од лошо пијанство, иначе порано само тоа пиев)... :pov:

Не поднесувам газирани сокчиња и газирана минерална вода (таков некој солен вкус има...); толерирам швепс - единствено ако има вотка во него. И ракија (исклучително неподнослива течност), боза и чај од нане и камилица.

Кога станува збор за храна, желудникот ми е почувствителен, па пожелно е да не почнам да набројувам (ионака ќе утнам многу) :).

Неможам да поднесам (премногу) масни јадења. А месо престанав да јадам пред неколку месеци.

boranija nemozam da smislam,organski ne go podnasam toa jadenje,a ne pijam kisela voda

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom