Кое јадење (и пиење) не можете да го поднесете?

• Креатор на темата Креатор на темата janicka
  • Време на започнување Време на започнување
Џигер,црева,чкембе чорба,мозоци и разно разни внатрешни ограни приготвени на секаков начин не можам да ги пооднесам....А да,за малку ќе заборавев и грав.Бљак! А од пијалоците дефинитивно не сакам боза

АуРоРа напиша:
Џигер,црева,чкембе чорба,мозоци и разно разни внатрешни ограни приготвени на секаков начин не можам да ги пооднесам....А да,за малку ќе заборавев и грав.Бљак! А од пијалоците дефинитивно не сакам боза

sve ova i grasok

АуРоРа напиша:

I jas ovie istive raboti samo ke dodadam mandza boranija,turlitava:):) i od pijalocite shveps:)

Јас од храна не можам да поднесам џигер, а од од пијалоци не можам да поднесам боза.

АуРоРа напиша:
А, за внатрешните органи да не зборам! Ништо не јадам од тоа!:pov:

АуРоРа напиша:

Zal mi e sto organizmot tvoj te lisuva od najubavite nesta od kujnata...

Jas se jadam...merakliski.
Nesto pomalku preferiram, no ne e deka ne podnesuvam. Na pr., podvarok- tava od kisela zelka. Toa ne bas obicam.

Од спанаќ повраќам.Уште мириста кога ќе му ја сетам ми се подига.

O hrana ne mozam da podnesam corba,a od pijaloci coca cola

Бамја, боранија и пача никако неможам да јадам!
Чим пробам одма повраќам! :pov:

pacha ne jadam ednostavno...a BAMJA?!?!? so e toa zhiti sfe objasni

Не можам да поднесам да понирисам а камоли да се напијам јува . А што се однесува до јадењата , пааа , не сакам леќа и пача(пифтија) брррррр:nesum:

Lele kolku sakam jagnesko koga majka mi ke go napravi.Inace jas mrazev da jadam jagnesko mi smrdese.Ama koga go napravi majka mi prsti da izlizes.A bez meso ni eden den nemozam.Mnogu sakam.Ne jadam skembe corba,paca,mozok,sarma.Inace se drugo jadam.Sakam da probuvam drugi kujni.Uzivam vo jadenje

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom