Go obozavam letoto najmnogu plazi,kupaki,dobra cvikera na tebe i top si ednostavno uzivas i koktelce do tebe mohitoooo....son trpam zestini,sakam sonce,sakam svetlina...:smir:
Лето.Иако знае да биде претерано топло сепак е најдобро.Може да се прошета некаде,да се излезе,ако е ептен топло може и на базен да се отиде за разлика од зимо каде што повеќето дома го преседуваме.
Секое годишно време си носи свои емоции кај секого.
Се двоумев помеѓу есен и зима, на крај гласав за зима.
Ги сакам сите годишни времиња, но есенскиот и зимскиот период секогаш ги будат најсилните чуства кај мене. Есента можеби затоа што ја најавува зимата, но и самата есен е поетична како појава.
Ама зима си е зима . Роден сум во зима, сите заљубувања и симпатии ми се случувале во зима, и ја поврзувам со многу битни настани во мојот живот (носталгична личност сум:music5
ЛЕТО дефинитивно! Имаш време за се...Се релаксираш и се опушташ, немаш никакви обврски...Да не го заборавиме и годишниот одмор и дружењето со пријателите до раните утрински часови...Сакам пак да е летооооооооооооо!!!!!!!!!:icon_mrgr
сонце вода плажа...
мајами, ја лежам на плажата и пијам коктелче, тука водата се бранува, и неколку добри сурфачи со прекрасни тела сурфаат, а покрај мене бред пит...
е тоа може да ти понуди летото затоа и го сакам највеќе...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.