Кое годишно време?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Кое годишно време ви прави да се чувствувате најубаво?

• Вкупно гласачи
    660
Go obozavam letoto najmnogu plazi,kupaki,dobra cvikera na tebe i top si ednostavno uzivas i koktelce do tebe mohitoooo....son :pipi: trpam zestini,sakam sonce,sakam svetlina...:smir:

Attachments

• north-cyprus-beaches.jpg
    north-cyprus-beaches.jpg
    18,2 KB · Прегледи: 1
обожавам пролет најпријатно е за прошетка...исто и летото, можам да истрпам топлина ама затоа студ ич и затоа и ја мразам зимата :pos2:

Пролет и лето не ги менувам за ништо:wink:

Prolet i leto definitivno.Esen i zima nemozam da se pomiram so niv.Tolku ne sakam koga e tmurno,oblacno i ladno.Tolku mi fali togas sonceto...

Лето.Иако знае да биде претерано топло сепак е најдобро.Може да се прошета некаде,да се излезе,ако е ептен топло може и на базен да се отиде за разлика од зимо каде што повеќето дома го преседуваме.

Секое годишно време си носи свои емоции кај секого.
Се двоумев помеѓу есен и зима, на крај гласав за зима.

Ги сакам сите годишни времиња, но есенскиот и зимскиот период секогаш ги будат најсилните чуства кај мене. Есента можеби затоа што ја најавува зимата, но и самата есен е поетична како појава.
Ама зима си е зима :). Роден сум во зима, сите заљубувања и симпатии ми се случувале во зима, и ја поврзувам со многу битни настани во мојот живот (носталгична личност сум:music5:)

зима али онаа снежнана а не оваа мочлива.:smir:

Лето, дефинитивно, а не зимо ко еским да се облекувам!

Ете вакво нешто!
virginia-beach.jpg

ЛЕТО дефинитивно! Имаш време за се...Се релаксираш и се опушташ, немаш никакви обврски...Да не го заборавиме и годишниот одмор и дружењето со пријателите до раните утрински часови...Сакам пак да е летооооооооооооо!!!!!!!!!:icon_mrgr

ЛЕТО! особено месец Јуни, и крајот на Мај. Awwwww! XD
Може и зима.. ама при крај :) март негде..

а најтапа есен.. ugh! :S

сонце вода плажа...
мајами, ја лежам на плажата и пијам коктелче, тука водата се бранува, и неколку добри сурфачи со прекрасни тела сурфаат, а покрај мене бред пит...
е тоа може да ти понуди летото затоа и го сакам највеќе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom