Кое годишно време?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Кое годишно време ви прави да се чувствувате најубаво?

• Вкупно гласачи
    660
Leto... Zimo em e ladno, koa idam da skijam (sto ne se desava taka cesto) pak se potam... U leto barem znam na sto sum... celo vreme se potam... :)

vo leto mene mi e najubavo neznam zosto, mrazam da nosam kapa i sal... :)

Leto da se pecam na sonce ko guster

ja si glasav esen zatoa se poocigledno deka esenta se poveke lici na leto
se potoplo i potoplo e pa taka vecerta e ladnicka kolku tolku pa mozam da uzivam inace letoto e pretoplo odvaj spijam a za proletta sum neutrralen :)

зима е најдобро обожавам да скијам а не како во лето да се потам и да не можам глава да извадам од дома

Ја највише сакам пролет или есен..таман е, не е ни многу топло, ни многу ладно...за со дуксерче да се шеткаш супер е :)...незнам...

Па лето и зима ми се фејворитс или да е ланоооо или да е топлооо :baeh:

SITE!!!

Site godisni vreminja gi sakam. Site se ubavi na svoj nacin.
Prolet-zatoa sto se se raga na mama cvekinjata togas i cvetaat i cela kuka ubavo mirisa :)
Leto-bidejki ne odime na skolo,odmori,setanje
Esen-gi obozavam boite vo esen, dozdot i grozjeto
Zima-se e belo, go sakam studot,sakam sneg, i skijanje

prolet mene mi e najubavo se se raga kao na primer nova ljubov i taka slicno

јас се мислев помеѓу пролетта и есента,ама сепак пролетта е фаворитот..затоа што кај есента ја сакам само раната есен,доцната е многу врнежлива,влажна...а пролетта ја сакам цела :).Зимата ми е многу носталгична,сива,иако има посебна блескава убавина кога има снег ама од тој крцкавиот,не од кашавиот:).Летото..премногу е жешко...дефинитивно пролет!

Пролет: Моето омилено годишно време..Ни е многу топло,ни е многу ладно,,Природа,,Сонце..Цвеќиња..Летен дожд..Ситни капки..Ладен сок..Овошни дрва..Милина!

Лето: Не го сакам многу..Горештни..Многу топло..Иако има природа..Освежителни овошја..Иако има летни дождови..Оваа година беа силни..Ух

Есен: Убаво годишно време..Ситни дождови..Убави бои..Златна,црвена,кафеава.Суви листа од паднати дрва..Одиш по нив и тие ти крцкаат под нозе..Милина,,Ти роси над глава..Убави капки ситни ко солза..Ни ладно,ни топло..

Зима: Премногу снег..Преладно..Шалови капи ракавици..Мразам!! Убаво е ако газиш под снегот кои се топи под твоите нозе ..Но мразам кога ќе се замрзне некое место па ќе има многу лед..Иако убавите ладни снегулки паѓаат по тебе..

ДЕФИНИТВНО ЗИМА И ПРОЛЕТ МИ СЕ ДОПАЃААТ НАЈВЕЌЕ!!

Prolet e najdobro poradi toa sto ne e mnogu toplo (kako sega), i ne e mnogu ladno (kako sto bese zimava)

Najubava e proletta ako e vistinska prolet, sto navistina se pomalku ja ima.Inaku sekoe godisno vreme si ima svoja ubavina.I zima bela pa sa setas so ljubeniot dodeka snegot krcka(kako sto napisa thief)i esen vrnezliva a ti slusas kako zvonat olucite zaedno so ljubeniot,i leto, pa novi poznanstva odmori ,more...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom