Кое е вашето хоби ?

http://www.flickr.com/photos/riskart/
Ги имав поставено и во друга тема, ама еве ги пак. Деновиве неам ништо ново напраено некако ми е мачно. СУпер би било да ги продадам, ама никој нема да сака... А многу ефтино ги продавам за оригинал
Убаво..па оди некаде охрид, дојран, странство....ќе продадеш!

Копјутерот ми е најголемо хоби ... :D...потоа одат : цртање..кошарка..фудбал :D

Sisanje em sisas glupaci em zimas pari ....podobro hobi zdravje

Да одам на кампување со неколку пријатели во некоја планина преку викенд.Но немам пријатели кои го сакаат тоа,така да барам некои камп клубови во Македонија,но немам сретнато досега.

Моето хоби е риболов,одам на риболов скоро секој ден пошто живеам на 100 метри од Вардар :)

танцувањето, мојата најголема пасија и љубов...
играм breakdance веќе неколку години во склоп на останатите форми на хип хопот... и со една другарка даваме часови на љубителите на танцувањето :)

танцувањето, мојата најголема пасија и љубов...
играм breakdance веќе неколку години во склоп на останатите форми на хип хопот... и со една другарка даваме часови на љубителите на танцувањето :)
Јас љубам да танцувам каде тоа вие давате часови :)

Јас љубам да танцувам каде тоа вие давате часови :)
ако мислиш дека ке видиш девојки во стегнати хеланки и бибидоли се лажиш... :D
а пред да започниш со часови потребно е да поминиш низ неколку фази.. т.е. тестови кои ке го покажат твојот стил, ритам и синхронизираност и способност :)
хип хопот се состои од неколку правци помеѓу кои streetdance и breakdance кои ние ги изучуваме... па пред да си сто посто сигурен дека сакаш да ни се придружиш изгледај неколку видеа на јутуб за овие правци па после дај го конечниот одговор :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom