Кое е вашето хоби ?

Ако ми верувате хоби ми е да собирам презервативи од различни производители и делови на Светот. Некои собираат кибритчиња, цигари, запалки, а јас собирам ова. Почнав со хобито додека бев пред 4 години во Шпанија, таму имаше многу голем избор на презервативи, купив повеќе видови и од тогаш ми стана хоби.
Денес имам 236 видови на презервативи од 20 различни земји и кога одам во странство обавезно купувам доколку видам дека го немам тој модел и марка.
Некој ден ако има прилика со задоволство би ви ја покажала колекцијата. :kesa:

Покажи ми слободно може да додадам нешто на колекцијата :pos:

Muzika,igranje karti,setanje,kompjuter,pravenje alki lancinja,vozenje so roleri,vozenje tocak,fotografiranje,porano sobirav salfetki,trcanje,svirenje na gitara,igranje na muzika,peenje,crtanje
--- надополнето: 22 јануари 2012 во 16:34 ---
Da dodadam...odbojka,spienje,jadenje,pisuvanje,smeenje,internet,gledanje filmovi,igranje igri
--- надополнето: 22 јануари 2012 во 18:08 ---
Pak da nadopolnam pletam alki,gledanje serii,da pravam alki i lancinja,joga,smeenje,druzenje,citanje po forumi

Стрелаштво, автомобилизам....

Хоби
Кошарка дефинитивно.
:smir:
--- надополнето: 1 април 2012 во 21:01 ---
Хоби
Кошарка дефинитивно.
:smir:

Правење интересни позадини на Фотошоп и возење ролери :rolleyes:

Читање , пишување , цртање , пеење , играње , глумење , свирење гитара , изработуваењ накит...:rolleyes:

Собирам стари мобилни телефони. Ама не стари од пред една година, туку од првите модели. Барам некои ретки модели во извонредна состојба, со оригинал делови. Ако имате некоја стара цигла по дома и не ви треба, пуштете пп. :)

Пишувам поезија, пишувам проза, говорам, цртам, до пред некое време глумев, сега театарот го заменив со новинарството, пишувам новинарски текстови, уредувам и водам своја радио емисија. Волонтерството ми е исто така хоби, волонтирам во дневен центар за лица со ментален хендикеп.
Ако може сето ова да се нарече хоби, тогаш тоа е моето хоби, иако јас секогаш го сметам за корисно трошење време и потреба за збогатување на ЦВ, секако сработено со љубов! ;)

Пишувам поезија, пишувам проза, говорам, цртам, до пред некое време глумев, сега театарот го заменив со новинарството, пишувам новинарски текстови, уредувам и водам своја радио емисија. Волонтерството ми е исто така хоби, волонтирам во дневен центар за лица со ментален хендикеп.
Ако може сето ова да се нарече хоби, тогаш тоа е моето хоби, иако јас секогаш го сметам за корисно трошење време и потреба за збогатување на ЦВ, секако сработено со љубов! ;)
Koja радио емисија? Кажи да ја следиме ?:P

205831_1469363991279_5813156_n.jpg

И цртање, само што незнам да продавам :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom