Swifty
Никола
Хоби... баскетче, пливање.:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па ќе дообјаснам:
) на оние тркачките точаци; или со mountain-bike по некоја провалија ко морон. Фино со обичен 18 брзинец си одиш до Молика, грчка граница, по селата, до некој град соседен....така.

се шалам
Па може да се каже дека и психологијата ми е хоби 
Ѕвонко да не ти беше наставник?? и јас одев на бродо/сообраќајно/воздухопловно моделарствоNecrophilia напиша:Порано се замарав со бродомоделарство, убаво ми идеше али после 3-4 години ми здосади, иначе идев на натпревари итн.. затоа велам убаво идеше али коа ке ти скурчи готово е...
а сеа ке викажам и з`ш ми скурчи.
Праев еден брот можеби едно 3/4 месеци беше јахта на два ката, во иста просторија пред нас беа ракетните моделари а после нас овие кукички што градат и електричарите.
И скоро бев пред крај, мотор му вградив, едро, пропелери и сето тоа и едно сабајле идам во работилницата и глеам некој ми го расклопил.
Немате претстава колку сум се изнервирал, му кажав на професорот и ми рече одпочеток да почнам и баталив...
Сеа моментално најактивно хоби ми е Кајгана и ГсмХостинг форумите.
Исто така и работата што ја работам еден начин ми е хоби оти ако сакам си ја работам ако не не морам.
п.с. сервисирам мобилни.
) thats all folks 
)
)VORTEX напиша:Ѕвонко да не ти беше наставник?? и јас одев на бродо/сообраќајно/воздухопловно моделарство