Кое е Вашето „црвено знаме“ (red flag)

• Креатор на темата Креатор на темата HEKOJ
  • Време на започнување Време на започнување
1. Тетоважи
2. Да не биде медицинска сестра, стјуардеса, конобарка или правник
3. Мушкоданка. Машка енергија ако има, огромен турн офф.
4. Да не знае да сврзе 3-4 реченици. Да не знае да напраи нормален мубает.
5. Да има општа култура. Да знае дека Вашингтон е главен град на Соединетите Американски Држави. А не да рече главен град на Шпанија е Русија. Општа култура да се има, општи познавања.
6. Инстаграм со над 1000 следебници. Огромен турн офф. За 10к, 15к,20к, 100к, 1М, не ми се ни праи муабет за овие бројки.
7. Машки другари ако има, исто, ред флег. Сите тие ТАКАНАРЕЧЕНИ другари чекаат да и го опнат. ТАКА ДА ОГРОМЕН РЕД ФЛЕГ е ако има машки другари.
8. Ако е растена без татко, батали, тоа е курвиче класично за цел живот. Или ако го мрази татко и, батали. Ќе те мрази и тебе. Немала никад машка фигура у живот. Автоматски ред флег.
9. Самохрана мајка - РЕД ФЛЕГ. Те бара за да финансираш детето и неа, не дека многу многу те сака тебе.
10. Позната личност - Водителка на ТВ на пример - ред флег. Освен ако и ти не си некоја холувудска ѕвезда, ама не си, така да ред флег.
11. Clubbing Girl - или секој викенд (па и секој ден) во диско и афтери и дроги и све у пакет - РЕД ФЛЕГ.
12. Не знае да готви ништо, освен кајгана и омлет - ред флег, нормално.
13. Onlyfans - ред флег
14. Музика - акопуштам Џими Хендрикс Прпл Хејз, и ми рече ај бе намали намали тоа срањето, ќе ја избркам од дома. Така да и тоа е ред флег. Мора да знае кој е Џими.
На се имаш мислено и во право си. Но изборот ти е премал ама барем поквалитетен од листата наброени... Со среќа (y)

1. Тетоважи
5. Да има општа култура. Да знае дека Вашингтон е главен град на Соединетите Американски Држави. А не да рече главен град на Шпанија е Русија. Општа култура да се има, општи познавања.
6. Инстаграм со над 1000 следебници. Огромен турн офф. За 10к, 15к,20к, 100к, 1М, не ми се ни праи муабет за овие бројки.
7. Машки другари ако има, исто, ред флег. Сите тие ТАКАНАРЕЧЕНИ другари чекаат да и го опнат. ТАКА ДА ОГРОМЕН РЕД ФЛЕГ е ако има машки другари.
8. Ако е растена без татко, батали, тоа е курвиче класично за цел живот. Или ако го мрази татко и, батали. Ќе те мрази и тебе. Немала никад машка фигура у живот. Автоматски ред флег.
9. Самохрана мајка - РЕД ФЛЕГ. Те бара за да финансираш детето и неа, не дека многу многу те сака тебе.
10. Позната личност - Водителка на ТВ на пример - ред флег. Освен ако и ти не си некоја холувудска ѕвезда, ама не си, така да ред флег.
11. Clubbing Girl - или секој викенд (па и секој ден) во диско и афтери и дроги и све у пакет - РЕД ФЛЕГ.
12. Не знае да готви ништо, освен кајгана и омлет - ред флег, нормално.
13. Onlyfans - ред флег
14. Музика - акопуштам Џими Хендрикс Прпл Хејз, и ми рече ај бе намали намали тоа срањето, ќе ја избркам од дома. Така да и тоа е ред флег. Мора да знае кој е Џими. Не може да ми се свиѓа жена што слуша шабанарија и не знае за ништо друго од музика.
15. Ако ГО СПОМНЕ бившиот во било која реченица од вашата врска - РЕД ФЛЕГ.
16. Друштво - со кој се дружи? Ако се дружи со жени кои ги имаат овие особини погоре - ред флег. Ским си, такав си. Ако се они се курваат скришно, и твојата ќе се курва скришно, кога тогаш.
17. Да не сака деца - Ред Флег
I shto ostana ?
:drk:

Тие се ред флег-ови за девојка која сакаш да ја жениш. Иначе можеш ти да си играш со овие курвичињава и да си се забављаш со сите тие девојки кои ги имаат овие ред флег-ови, не реков не.

Ако девојка ги нема тие ред флег-ови што ги набројав горе, треба под хитно да се ожени.
Автоматски споено мислење:

Да ги ставам уште еднашка, пошто вчера некој ми ги бришеше мислењата.

1. Тетоважи
12. Не знае да готви ништо, освен кајгана и тост - ред флег, нормално.
13. Onlyfans - ред флег
14. Музика - акопуштам Џими Хендрикс Прпл Хејз, и ми рече ај бе намали намали тоа срањето, ќе ја избркам од дома. Така да и тоа е ред флег. Мора да знае кој е Џими. Не може да ми се свиѓа жена што слуша шабанарија и не знае за ништо друго од музика.
15. Ако ГО СПОМНЕ бившиот во било која реченица од вашата врска - РЕД ФЛЕГ.
16. Друштво - со кој се дружи? Ако се дружи со жени кои ги имаат овие особини погоре - ред флег. Ским си, такав си. Ако се они се курваат скришно, и твојата ќе се курва скришно, кога тогаш.
17. Да не сака деца - Ред Флег
Зошто правник ти е ред флег?o_O

Правник, медицинска сестра, пејачка позната, стјуареса, конобарка, секретарки у канцеларии, ако ми текне и некои други професии ќе набројам. Не можам сеа да ти објаснувам зошто, другпат на таа тема.
Полесно ќе беше да кажеш дека сакаш домаќинка, отколку што не сакаш.

Не се тие другари нејзини. Она можда ги гледа како другари, ама не и се другари, верувај ми.
Од каде па ти знаеш дали и се другари? Цел живот се дружела со нив, од пелени заедно, и сега ти дојден од нигде никаде ќе и кажуваш дали и се другари. Сериозно? :)

Така нема да си фатиш девојка.

Ако се буни кога ќе излезам со швалерката. Замисли цел живот за истото да треба да се расправаме.

Добро сеа, ај да не ја разглабаме на велико. На мене и на поголемиот дел од машкиот род Ред Флег им се машки другари на девојката.
Добро, ако така вика поголемиот дел од машкиот род, може е и научно докажано. Јас сум од другиот род, оној поглупиот и понеинтелитентниот, сигурно не знам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom