Кое е најлудото нешто кое сте го направиле на школо/работа?

• Креатор на темата Креатор на темата ГоКи™
  • Време на започнување Време на започнување
Скоро беше на одмор влегуваме у вецето. Пуштање цревото ги избањавме сите кои се мочат, какат или слично...

Еднаш на час по македонски. Ние онака "мирни" деча и си се досадујме. Јас не баран дозвола од наставник за дали може да го отворам џамот туку дирекно : Наставничке ја че а пуштам климата :vozbud:. Па кога ќе биде отворен џамот и досада и еден мој школски: даро намали а климата. И ја наставничке ја че а намалам климата туа ногу ветар дува. И ваа се нервира. На истата наставничка намерно ја имам прашано: Наставничке множина од коњ коњови ли е? И оваа чушка у фацата

Ох ден денеска ме фаќа смеа за цигарите. Во седмо одделение некој не откажа дека пушиме цигари.. И тогаш поранешниот класен (сега директор) и вика: Ја че изброам до десет а за тоа време сите пушачи има да станат. И јас и другарите со тешко срце станавме у 8 секунда.

Нашиот сегашен класен оној по биологија (кој уче или учеше во гоце делчев у кав го знае сто посто) И ни со другарите си пушиме цигари...И оп еве го класниот ги натоварил компирите и не фати на дело...сите избезумени ги фрламе ги гасиме ги газиме кој во ракав ги пикнал кој од раката ја изгасил и овој не не не не не ги гасете тоа се богатство....Па утредента имаме биологија. Ајде нека станат пушачите...И ни па со тешко срце ставаме. Може знае да биде лош и немогуче али никогаш не не откажал за цигарите и за единицата...

Еднаш по ОТП лемевме нешто таму...И јас несакејќи ја оптегнав лемарицата и кога речи ПААААААААААК исто како бомба да испукала и сите исплашени под клупи се напикаа, а ја само си седев и ја држев лемарицата избезумен :pos2: Па потоа кога почна да ми се дери со струја не се игра, ќе треба да те лежам у затвор, на душа да те носам....леле бе како ме изнервира ми се идеше да го гаѓам со патките :vozbud:.

Наставничката по хемија избега од часот :pos: од нас де :pipi:

Денеска по биологија требаше да земеме лекција за половите органи и размножување. И наставникот фино лепо си рече: Поради неозбилноста на учениците, нема да ги предадам овие две лекции. За време на часот ќе ја читате лекцијата. А кога ќе дојде часот за повторување ќе ве испрашам за тие лекции...леле ќе има смеи :pos:

Ах многу работи ...
Сите клупи/маси во дворот ги однесовне.
На француски под столот снег и ставивне и кога седна :kesa:
Во ташна на наставничкава (во основно) 2-3 кесиња со вода полни.

Додека не почнав на факс бев мирно детенце, не правев некои глупости незнам...знам еднаш ми текнува моиве нешто дома средуваа и најдоа некои си парички стари (околу 250 парички имаше) и ја си ги земав и сум ги заборавила во ранец, и на големиот одмор со еден мој школски, ја на едниот крај он на другиот крај од ходникот и си тркалавме парички, и кога дојде чистачката и дежурната професорка на спратот кога видоа што правиме почнаа да урлаат да се дерат арно само опомена добивме и ништо повеќе, а паричките чистачката мораше една по една да ги собира по ходникот :)

со уште неколку другари пред да влези професорката на вратата залепивме салотејп преку цела врата и таа кога влезе се залепи :)

и друго еднаш имав физичко а наредниот час беше историја и имав испрашување па јас и уште еден другар ставивме уфо лепак на сите ѕвончиња на спратот и така настана хаос во редот на ѕвонење :)

Во 7 одд на тест на наставничката по германски требаше да преведуваме нешто и и напишав наставничке се посрав :pos:

правевме многу глупости и основно ама и сега :vozbud: еве на пример од основно ми текинат беше зима и на прозор имаше смрзнато пиле го зедов ја ама што да му правам ги поплашев малку и девојчињата, и сега што ќе му правиме и на еден другар му текна да го ставиме кај столот од наставникот. го ставивме и сите седнати на место како ништо да не било. влезе тој ( по ликовно ни предаваше) и се чуди што седиме сите, иначе на глава сме му се качувале , радосен тој сите ќутат седат го тргна столот и леле таква фаца направи што никогаш нема да ја заборавам:pos2::pos2:одеднаш го турна столот на земја и се фати за катедрата да се соземе малку. срцето сигурно 300 на час му лупало:pos2::pos2::pos2: ние по земја сите, па ајде стана дежурниот го фати пилето го фрли, па ајде казни, па намалување на оцени бла бла:pos2::pos2::pos2:

Во 8мо му плеснав бокс на еден тип на сред час и му го цвикнав носето .... Ама не е толку луда колку што е дебилна ствар ;/

Vo kabinetot po biologija izvadiv edna zmija od tegla i mu ja staviv na eden od klasot doaga profata a nie site se smeeme, prasuva profesorkata zasto se smeeme i ja odma `Zoki znae` i profata zasto zoki se smee cel klas i on takov zbunet `oti mojata tasna ima poveke pregradi!`:uvo: i nie uste tolku:pos2:

некаде 2007ма...ко бев втора средно....заврши часот по македонски...и еден другар ја затвори вратата да не излегуваме...јас пробав да ја отворам и успеав.....ама вратата ми остана в рака....тоа служителите ми се развикаа...јас мртов ладен си излегов надвор да си играм фудбал на физичко....

Прилично во средно сум мирен, али во основно не беше така .. Многу глупости правев, се смеев на час многу .. Иначе шо глупост имам некоја направено .. Ааа, да .. имам превртено клупа наопачки, се зезавме со другарите, и нешто се налутив јас и зимање цела клупа дигање и превртување наопачки. Како што имаше на клупана од 2-те деца што седеа на нејзе моливи, тетратки, пенкала, коа разлетаа .. :pos::pos:
--- надополнето: Jul 10, 2011 11:22 PM ---
А и имам на екскурзија направено глупост, у 5 саат сабајле сите спијат, и идење во ходникот и лупање со тупаници по сите врати вклучувајќи ја и таа на професорката .. :pos:

На час у школо му го иам побарано телефонот на едно другарче, му отидов во contacts, му го сменив името на мојот контакт (Филип) во (Тато), му го вратив мобилниот и после 5 мин од мојот телефон му пратив порака "сине доаѓај дома не ограбија се ни земаа". Коа рипна овој прескокна и клупи и столици рашутира и џом да го нема, му викам враќај се бе се заебавам, овој нит да чуе ни ништо :pos:
После, иако не очекував, коа професорката разбра се, ми лупна забелешка :D

А, пробајте ова исто: Следен пут коа ќе идете со такси негде, најдете кај шо има нели по 3-4 собрани на едно место. Влезете у првото, допрете се за џебовите, кажете му на возачот нешто у смисол „еј ги забораив парите, може да ти го испушам еднаш место да платам?“, и овој нормално ќе те избрка. Влези во другото такси, прашај го истото, и овој ќе те избрка. И влези во третото такси, кажи си ја дестинацијата и таксистот ќе тргне. Што мислиш, што ќе мислат другите таксисти за колегата? :pos::pos::pos:

И нема соодветна тема за ова, па овде ќе го пишам. Кажете и на некое девојче (било во школо, било во друштво), значи кажете и да проба со двата лакти во исто време да си го допре пупакот. You'll thank me later :pos::pos::pos:

три дена нема да ми се доволни да ви ги казам екстремните работи сто сум ги правел али ке ви казам само една ке разберите во 4-та година сите се спремаме за матурска мене ме исклучија од од школо од качување на прозорец за подобра оценка (се качив на прозорец на проф. по географија и и викам или ставај 5-ка или се фрлив да видите реакција ... спаѓај те молам ева ја написав се сгазивме од смеја цел клас) до незнам што само знам дека ми бесе супер си славев матурска на две места и сега и во двата града сум како дома немам проблем (y)

Најсвежо што имам направено беше точно пред да ни почни распустов , на одмор, зедовме снежни топки 5-6 души бевме , и во училница влеговме , и мававме в ѕид :vozbud:
Влегува професорката шо ќе види масите ,ѕидот жива вода! И одма го свикаја педагогот , и таа иди и прашува кој се тие што фрлаја топки? 20 тина секунди чека чека , и станавме 5-6 души шо бевме, и му викам:Браќа не фатија од органзиацијата :pos:

Доста работи.. И светев на една професорка со ласер во очи.. Истата професорка ја мавнав со хартија во глава ме виде и ме избрка хахаха..

Друго збореа сите на час и мене ми стаи 1 една професорка се изнервирав и баш заќутеа сите во тој момент а јас ја опцув неа.. ХАХАХАХАХАХ

Најлудо?

Имаше една професорка во средно, неа да ја силуваш немаше да те пушти да одиш во WC. Со неа еден ден имавме предавање после големиот одмор, и ја глуп купив Кока Кола и го испив цело, па влегов на час кај нејзе(предаваше Хемија). И оп ко за баксуз кај неа ми доаѓа да мочам на големо, и станувам ја прашувам грдата, дали може до WC, дека ќе се измочам на час, она ми тера инает неможе, ми вика што сакаш направи али во WC нема да те пуштам никогаш, ја имав мака кутриот и неможев ни да зборам повеќе, само се смеев, на крајот видов не видов, ја земав кантата за ѓубре си отидов на крајот во еден ќош, сите ме гледаа што ќе направам го извадив од панталоните патлакот, и почнав да се мочам на сред училница пред сите, откако завшив со процесот го истрескав едно до две-три пати и пак го вратив внатре. Следно што се случило можете да замислите сами. :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom