Devil-King
Пациентот од Бардовци
Секоас у школо коа праам тест ако незнам ништо ке си ја напишам некоја песна што ми се врти низ глава, или рецепт за крофни или некој виц
)))
а најлошо е со класната што многу се сакавме што ми беше во прва и втора еднаш коа требаше да однесам уплатница и пријава за втора година ме малтретира типкава да сум носел таксена марка од 50 денари ама пошто немаше таква купив 5 од 10 денари
D) и само одам и ми се развика иди купи инаква бла бла!! И одиме со еден другар најдовме некако и на вракање добро ја истрив од MY DICK и влегувам во училница чекам да дое професорката и цел клас во нетрпение и јас и ја подавам маркицата на класната и ми вика ај залепи ја а јас-професорке имам инфекција не смеам .......и она ја зеде два три пати ја лизна цел клас по земја паѓаше...се чуди жената шо се дешава и ја лизна уште еднаш и ја залепи! Индиректен орален секс
)))))D
)))а најлошо е со класната што многу се сакавме што ми беше во прва и втора еднаш коа требаше да однесам уплатница и пријава за втора година ме малтретира типкава да сум носел таксена марка од 50 денари ама пошто немаше таква купив 5 од 10 денари
D) и само одам и ми се развика иди купи инаква бла бла!! И одиме со еден другар најдовме некако и на вракање добро ја истрив од MY DICK и влегувам во училница чекам да дое професорката и цел клас во нетрпение и јас и ја подавам маркицата на класната и ми вика ај залепи ја а јас-професорке имам инфекција не смеам .......и она ја зеде два три пати ја лизна цел клас по земја паѓаше...се чуди жената шо се дешава и ја лизна уште еднаш и ја залепи! Индиректен орален секс
)))))D
тој ден настана една голема збрка,го изгубивме часот,а кључот кога звонеше кога излеговме сите го фрлив на подот...и така
ја шок.вика а еве некој ти стаил пари ја викам не бе какви пари у минус сум -200 денари