Кое е најлудото нешто кое сте го направиле на школо/работа?

• Креатор на темата Креатор на темата ГоКи™
  • Време на започнување Време на започнување
Секоас у школо коа праам тест ако незнам ништо ке си ја напишам некоја песна што ми се врти низ глава, или рецепт за крофни или некој виц:))))

а најлошо е со класната што многу се сакавме што ми беше во прва и втора еднаш коа требаше да однесам уплатница и пријава за втора година ме малтретира типкава да сум носел таксена марка од 50 денари ама пошто немаше таква купив 5 од 10 денари:DD) и само одам и ми се развика иди купи инаква бла бла!! И одиме со еден другар најдовме некако и на вракање добро ја истрив од MY DICK и влегувам во училница чекам да дое професорката и цел клас во нетрпение и јас и ја подавам маркицата на класната и ми вика ај залепи ја а јас-професорке имам инфекција не смеам .......и она ја зеде два три пати ја лизна цел клас по земја паѓаше...се чуди жената шо се дешава и ја лизна уште еднаш и ја залепи! Индиректен орален секс:))))))D

ехеее колку имало вакви лудории шо сме праеле на школо ама моментално само на едно ми теквит...
лани беше, пред да почнит часот, биологија, кон крајот на учебната година.... иии се тепавме нешо со сунѓери, се воденевме и сунѓерот падна на столот од професорон.... и јас ненормална, ко шо беше воден столот и уште толку го исцедив сунѓерот... па најдов една чаша од јогурт, ја наполнав со вода и ја истурив на столот и сето то од инает зш ме нервираше професорот и не сакаше да ми пишит 4-ка. И после ко дојде професорот си седна, си запиша час и стана демек да раскажвит... ко осети дек е жива вода, ко фати да викат... дебили, ајвани вакви такви... ние да запаѓаме од смеење... па ај после класната, па дежурните да пишеле изјава не знам шо таму... и пак на крајот ништо не се деси... за среќа
ap.gif

и толку, друго не ми теквит ама знам дека имало мноогу

Хмм, уште немам баш глупост напраено. Ама еве некои што неможам да ги наречам најлуди, ама луди можеби ...

Има нели едни што се за учење на буквите со помош на слики. И ние ги начекавме. И по табла лепев името и презимето на наставничката и плус буквата О, а на неа сликичка овца.
Еднаш на истата наставничка и реков наставничке да не се митарите вие случајно ... Ама заслужи која е таа култура на час да си ја мести лево десно косата ...
Еднаш ја мававме со јајца ...
На чистачката некултурна што седи пие кафе саде и не си ја врши правилно работата и стаив метла на вратата и коа ја отвори вратата ја лупна по глава па се дереше нешо.
Па сум и истурала корпи, сокови, јогурти ... ЗА ДА И ТЕКНЕ ДА ЗАЧИСТИ НЕШО !!!

Еднаш ја пеев елко елко за наставникот да ми стаи 5ка ... (ми стаи)

Еднаш, односно мал милон пати сум организирала штрајкови, бегања, крадење тестови ...

Ма да мене не ме бива за ќути бутај работи. После ми е криво што сум направила оти и они се грефчиња и си имаат свои проблеми па уште ние им фалиме. Па затоа јас дирекно си праам што сакам. Бунтовна сум и се карам многу често. Односно мојот гнев го искажувам преку карање, а не физички. Моите порано стално по школо беа кај директорот. Ама сега више отупеа од моите караници. Еднаш знам се караф со класната викаше нешо демек не носете кратки сукњи, машките да се шишаат и јас станувам и и викам па како може вие да носите кратки сукњи како за у кафич да работите, како може наставникот Никола да има коса до коленици и брада токава и никој ништо да не му вика ... И оваа ме избрка ... И за мобилниот кога ми го зема исто, се карав исто .... и реков она да ми го даде нејзиниот оти стално ја бара некој на час ... И оваа ме избрка пак ...

Мал милион пати сум имала вакви слични караници. :devojkr:

Чек Он Ит напиша:
Хмм, уште немам баш глупост напраено. Ама еве некои што неможам да ги наречам најлуди, ама луди можеби ...

Има нели едни што се за учење на буквите со помош на слики. И ние ги начекавме. И по табла лепев името и презимето на наставничката и плус буквата О, а на неа сликичка овца.
Еднаш на истата наставничка и реков наставничке да не се митарите вие случајно ... Ама заслужи која е таа култура на час да си ја мести лево десно косата ...
Еднаш ја мававме со јајца ...
На чистачката некултурна што седи пие кафе саде и не си ја врши правилно работата и стаив метла на вратата и коа ја отвори вратата ја лупна по глава па се дереше нешо.
Па сум и истурала корпи, сокови, јогурти ... ЗА ДА И ТЕКНЕ ДА ЗАЧИСТИ НЕШО !!!

Еднаш ја пеев елко елко за наставникот да ми стаи 5ка ... (ми стаи)

Еднаш, односно мал милон пати сум организирала штрајкови, бегања, крадење тестови ...

Ма да мене не ме бива за ќути бутај работи. После ми е криво што сум направила оти и они се грефчиња и си имаат свои проблеми па уште ние им фалиме. Па затоа јас дирекно си праам што сакам. Бунтовна сум и се карам многу често. Односно мојот гнев го искажувам преку карање, а не физички. Моите порано стално по школо беа кај директорот. Ама сега више отупеа од моите караници. Еднаш знам се караф со класната викаше нешо демек не носете кратки сукњи, машките да се шишаат и јас станувам и и викам па како може вие да носите кратки сукњи како за у кафич да работите, како може наставникот Никола да има коса до коленици и брада токава и никој ништо да не му вика ... И оваа ме избрка ... И за мобилниот кога ми го зема исто, се карав исто .... и реков она да ми го даде нејзиниот оти стално ја бара некој на час ... И оваа ме избрка пак ...

Мал милион пати сум имала вакви слични караници. :devojkr:
Болдираново вистина и јас не знам...ни велат не носете мобилни а ако звонат ни ги зимат,а што да правиме ние кога нив ги бараат насред час и си излегуватј да разговараат?...Класната постојано ми вели да си ги сечам шишките бидејќи ми пречеле на очите,па која е она да ми каже да си ги сечам,мислам мои очи се,нема на неа да и наштетам,јас и велам гледам убаво,само ви изгледа дека ми ги покриват очите а она се инаети и ми вика ако не ги сечеш ти јас ќе ти ги сечам :lud: Инаку типична овчја коса има наставничката...Мастики не ни дава да џвакаме на час а она земала да преживува,многу ме нервира така...Ок,малку забегав од темава,ама сакам да кажам и јас сум таков,секогаш ако нешто видам дека не е фер секогаш се бунам,па и да ме избркат од час,инаку најлудата работа...па немам направено многу бељи,само знам дека еднаш кога требаше да земеме нова лекција биологија,не мрзеше да пишуваме од табла и да ја слушаме и целиот клас се договоривме,ја избришавме таблата(со план за новата лекција),го заклучивме шкафот и кључот го зедов јас,додека хамерот на кој покажуваше за човечкото тело го ставивме во шкафот,додека учебниците ги дадовме на другите одделенија и на наставничката и рековме дека ни кажаа дека денеска ќе губиме биологија и затоа не ги носиме учебниците :pos: тој ден настана една голема збрка,го изгубивме часот,а кључот кога звонеше кога излеговме сите го фрлив на подот...и така :pos: :pos:

Најлудото?Аааа коа ја заебавав Историја:pos::pos:леле што било тоа..Вака ми го зема телефонот дека на час си играв змија...и завршува часов и идам да и го побарам..и оваа ми вика сакам да видам родител ..ја и викам наставничке на пат се и двајцата(лажги со опашки)и и викам после ако сакате слика можам да ви дадам:pos::pos:..И оваа ти со мене ке се заебаваш?..И сега доаѓа најинтересното..епа ако сакаш така дај ми број од родител-мобилен...ке се јавам од твојот мобилен имаш ти кредит..и ја викам ле оваа ке се јави...и у тој момент доаѓа музичко и и вика дај малце излези..и оваа излегува..и ја тогаш земање телефонот...и вртам кај другар а овој до мене и му викам дигни слушалка да се потроши кредитот.и овој дигање имав само 40 денари...и оваа додека збореше кредитот аш..и доаѓа оваа и вика ај кажи броевите..и ја и викам наставничке нема кредит.. и оваа вика е како коа ти сеа збореше :pos::pos:е викам нема незнам...и оваа вика ај сеа ке видам..и што се дешава у тој момент...ми стига порака од Космофон на сметката ви се додадени 200 денари:vozbud:ја шок.вика а еве некој ти стаил пари ја викам не бе какви пари у минус сум -200 денари :pos:и оваа а јане се разбирам.. незнаев :pos::pos:..и после ништо ај ја ке го задржам телефонов и коа ке дое родител ке му го даам.ја викам утре ви носам слика:pos:и оваа се изнервира и оди кај класниов..и ја пак земање телефонот вадење батеријата и ја ставам у џеб..и оваа се враќа вика лее што се деси со телефонов..и ја викам што? ми го расипавте телефонот сеа ке видите на директорката вие ми го расипавте:pos::pos:и оваа како што и го кажав тоа и вика те молам нее неее ја викам абе идам готово ми го расипавте ке ве тужам:pos: Патос!!! отпуштена сте чао! и оваа.Доаѓам следниот ден и и викам наставничке татко ми рече дека ако треба ке дое...и оваа не не нема потреба:pos:

п.с Така нешо беше..иам нешто и додадено :pos:

Додека губевме час искршивме 20 прекидачи во Гоце Делчев-Тетово. И не тераја за секој искршен прекидач да плаќамо по 3 ....

Да додадам на ОТП коа и пеев Ружо рушка бела си ко крушка..итн..и оваа се наљути сакаше да ме испраша...и ја ми викам:И тогаш Саше и рече на Ружа пиши ми петка оти готова си:pos::pos:

Најлудо беше кога се вракавме од физичко цел машки клас па имавме со класната час ..саде цела физика =)))) и секој пат имавме повреден и додека влеземе на час пола час поминал и ни го научи штосот али прибидејки јас бев мегу мирните ’’’ деца ’’’ секогаш и предвреме го напуштав часот
еден пат се случи и ме избрка револтиран од тоа се симнав доле во двор и лупав со фудбалот да неможе да предава и го фрлаф до горе до 2ри спрат . На секој можен начин се трудев да ја саботирам класната мајке му.
А и бублаците ги тепавме со хартија нон стоп и еднаш ме начекаа цела тетратка искинаа на мене =))) бев прецедател и ги организирав да бегаат со пуштање лист и тој кружи кој не се потишал следниот ден седнал на мастика и убаво се залепил ех
ех денови аргатски маки големи:vozbud::vozbud:

А најлудо ми беше кога има страв да препишувам се мислев ме гледаат
и 4та година хемија тест ја не отидов чекав да им ги даде тестовите на овие од клас па да го научам али и тоа не се учи
И мислејки дома како да препишувам во слушај да ме фати да го продлжам тестот
1. финта : на кибрит имав напишано цртички мали
секоја цртка значеше ;
1.прашање ако е А. 1-цртка
2.прашање ако е б. 2- цртки

2. финта за камуфлација ми беше ’’’ скршената рака ’’’ истиот трик со цртиките ми беше и на завојот ..цел ишкртан и коа ме праша што си се шкртал ко мало дете ја и викам па дете сум и успешно пројдов до душа после и и признав али си лапнав 5ка :vozbud:

и' избегавме на наставничката по географија од пред нос. :)

За оваја недела најненормално беше кога ни држеа предавање за Јахја Кемал и на крајопт кога ни викаа да прашуваме прашања, никој ништо не праша, и јас ги прашав: Како им се запалило школото :nesvest:

Јас сум прилично примерно девојче,во основно само знам дека бегав од часови и одев да ми пишат оправданија дека сум била болна.Во тоа диспанзерот беше добар докторот и секогаш ми даваше оправданија.:)

Ех колку вакви случки сум имала...
На екскурзија, цело време беше вакво, али посебно навечер, бидејки и директорот идеше со нас, и кога ке се налути, се вцрвенува, вркар! И ние сите излезени входник тоа 4 саат сабајле, и викаме Pink Panter излези излези олеолеееееее.... и тој искача, по пижами, и најслешно со еден ласер-ласер бе обичен :pos: сум се тркалала од смеење...
Исто тата, бидејки кај класната сум најнемирна седам на прва, зеам книга, џвакам, и ја лепам на таван! после пет шес минути, се суши и паѓа на катедра! :pos:
Исто кога бев лани на час, кај другарками,(едно година поголема од мене) и тие беа најлуд клас, во цело школо! И на столицата, на Пацаница (наставничка во англиски) вештерка невидена, и ставиа игла на столот кај шо седи! И влага таа, и сите возбудени очекуваат шо ке напраи, и седнува и едно две три секунди ништо, али после ужас... Им беше намалено поведението на цел клас, бидејки не се кажаа кој беше, али после пак им го покачија! И оваа ја поканија на полуматурска, и не им дојде :pos:

Исто има оние секојдневни на секој час, наместо наставниче најчесто секси им викаме, пукаме балони, соччиња на час, маваме по наставничи со авиони... лудории!

Најлудото нешто... Во основно пред 7 години... Купи еден другар скенер и печатар. Кома никој немаше скенер, компјутерите беа 2-ки. И шо ке прајме скениравме и испечативме 50 марки од двете страни. И туп пред канцеларија кај наставниците, а ние скриени и чекаме да видиме што ке се деси. Излезе наставникот по физичко и ги забележа парите и гледа лево-десно нема никој. И оп полека полека се наведна и набрзина ги стави в џеб и да го нема назад в канцеларија. Паднавме од смеење, а тој не виде дека беа обичен лист хартија не за нешо друго туку да не го виде некој кај што ги зема.

Ех.. тоа беа времиња а и средно. Деца уживајте додека можете оти овие години ке ви останат во сеќавање....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom