Кодот од Ден Браун :)

• Креатор на темата Креатор на темата Setsuko
  • Време на започнување Време на започнување
Па пишува таму за тој што е радознал. На пример јас неам намера да се замарам со глупи загатки на глупи фонтови и само проверив низ Гуглот наш да ги видам одговорите зашо сакав да видам шо глупости се кријат зад овие прашања.

Абе тебе ако ти е глупо на некој му е интересно, баш добар начин да откриеш колку ти е развиен мозокот како што рече humanoid!

za nekoj shto ne ja procital knigata ovoa bi bilo epten teshko zatoa shto ne bi znael kako raboti procesot. a i plus treba epten da si informiran na pochetokot za da znaesh koi se odgovorite. ete na primer toa denon vrska neam shto e. i potoa koa ke treba bukvite da gi naredish u 5x5 kvadratche spored sistemot na cezar, toa ako ne si go znael od prethodno nema shansi da ti tekne shto saka den braun da napravish so bukvite.
ali ako si informiran ako dosta dobro si zapoznat so simboli itn, togash ne bi bilo teshko da se reshi zadachata.
btw, se javifte na brojot na krajot? :) mene prven straf mi beshe na pocetokot si vikam nekoj da ne pochne da mi zbori "whats ur favorite scary movie" ali sobraf hrabrost i se javif i tamu den braun zboreshe nesho chestitki bla bla..
ali interesna stvar stvarno ke ti go razraboti mozokot samo skoro nevozmozhno e da ja reshish ako imash epten limitirano znaenje, osven ako ne te mrzi da barash po google cel den.

i koja bese celta na trosenje vreme :D

WTRGO
WRTDT
WOLOC
DBANO
OENDM
Броиш колку карактери има кодот. Во случајов има 25 па го делиш кодот во 5 реда. Потоа читаш од горе спрема надолу.

Неможев ништо да прочитам...:toe::toe:

Неможев ништо да прочитам...:toe::toe:
Леонардо пишувал од десно кон лево. За да прочиташ ти треба огледало. Ама на и во играва. Во играва ти треба само со маусот да поминеш преку зборовите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom