Коцкање

• Креатор на темата Креатор на темата Nightwalker
  • Време на започнување Време на започнување

Коцкањето го гледате како:

• Забава!

Гласови: 121 40,6%
  • Извор на пари!

Гласови: 40 13,4%
  • Не го правам тоа!

Гласови: 137 46,0%

• Вкупно гласачи
    298
сакам да научам да играм комар за да му ги зеам на сите париите... хгхуххуху
:pos2:

Се коцкам скоро секој ден, да не речам преку ден, го правам тоа поради забава и да има што да пратам во текот на денот, па ако се има среќа и да се добие нешто за да има наредните денови повеке да се игра :)

колку пари имам остаено у кладилниа леле леле лек нема пробав едно време да се отказам ама неке брате влече

Se kockam sekoj den igram na kucinja eve sea ni stavija i konji :vozbud::vozbud:
ako ne se iskockam nemozam da spijam navecer:tapp::tapp::uvo:

Од време на време покерче си маваме со брат ми и некои другарчиња ама со поситни пари
колку за забава

Официјално правам пауза до почетокот на 2009 година. А од тогаш, ке играм само на bwin (би требало за нова година да има некој бонус за депозит и слично).

Se kockam sekoj den igram na kucinja eve sea ni stavija i konji :vozbud::vozbud:
ako ne se iskockam nemozam da spijam navecer:tapp::tapp::uvo:
Пази брат... комарот е опасна работа најчесто се коцкам кога ми е досадно не дека ми требат пари па понекогаш губам некогаш зимам не е лошо:).Во последно време се поретко и поретко се коцкам фала богу.

јас денеска на рулет 200 изгубив али многу повеќе сум у ќар...го видов дека беше празен апаратот али пак мотав некој комбинации прво стаив 100..стигнав на 300 и ги играв сите на бројки ама ме заебаа...после стаив учте сто ги играв на колона и тоа ме заеба и излегов...јебига секој ден не е велигден

Ne sum se kockala do sega ama ednas imam golema zelba da odam vo kazino da svrtam edno ruletce onaka radi zabava.

Последниот месец 50 евра зијан на тексас холдем :)
башка кладилница по нешто :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom