Коцкање

• Креатор на темата Креатор на темата Nightwalker
  • Време на започнување Време на започнување

Коцкањето го гледате како:

• Забава!

Гласови: 121 40,6%
  • Извор на пари!

Гласови: 40 13,4%
  • Не го правам тоа!

Гласови: 137 46,0%

• Вкупно гласачи
    298
сакам да научам да играм комар за да му ги зеам на сите париите... хгхуххуху
:pos2:

Се коцкам скоро секој ден, да не речам преку ден, го правам тоа поради забава и да има што да пратам во текот на денот, па ако се има среќа и да се добие нешто за да има наредните денови повеке да се игра :)

колку пари имам остаено у кладилниа леле леле лек нема пробав едно време да се отказам ама неке брате влече

Se kockam sekoj den igram na kucinja eve sea ni stavija i konji :vozbud::vozbud:
ako ne se iskockam nemozam da spijam navecer:tapp::tapp::uvo:

Од време на време покерче си маваме со брат ми и некои другарчиња ама со поситни пари
колку за забава

Официјално правам пауза до почетокот на 2009 година. А од тогаш, ке играм само на bwin (би требало за нова година да има некој бонус за депозит и слично).

Se kockam sekoj den igram na kucinja eve sea ni stavija i konji :vozbud::vozbud:
ako ne se iskockam nemozam da spijam navecer:tapp::tapp::uvo:
Пази брат... комарот е опасна работа најчесто се коцкам кога ми е досадно не дека ми требат пари па понекогаш губам некогаш зимам не е лошо:).Во последно време се поретко и поретко се коцкам фала богу.

јас денеска на рулет 200 изгубив али многу повеќе сум у ќар...го видов дека беше празен апаратот али пак мотав некој комбинации прво стаив 100..стигнав на 300 и ги играв сите на бројки ама ме заебаа...после стаив учте сто ги играв на колона и тоа ме заеба и излегов...јебига секој ден не е велигден

Цело друштво ми заглави на рулет :vozbud: :vozbud: :pos2: :pos2:

А јас се молам сеа на фк копенхаген :helou: :pos2: :pos2:

Ne sum se kockala do sega ama ednas imam golema zelba da odam vo kazino da svrtam edno ruletce onaka radi zabava.

Последниот месец 50 евра зијан на тексас холдем :)
башка кладилница по нешто :)

Kajgana Shop

Back
На врв